3
Eladó könyvek jegelése

Többször van olyan, hogy félreteszek egy könyvet, de attól még ott hagyom a könyvet eladóként, mert hát sosem lehet tudni. Jó volna egy olyan lehetőség, hogy ha félreteszem valakinek, akkor jegelésre állítanám, és akkor lehet tudni, hogy most éppen nem eladó, de ha visszamondják, akkor van rá lehetőség, hogy megvegye más.


23
Legyen külön mező/menü a szállítási módnak az eladásra kínált könyveknél

Jó ötletlek tartanám, ha lenne egy menü, ahol be lehetne pipálgatni, hogy milyen szállítási módokat vállal az eladó. Vagy elég lenne akár egy kötelezően kitöltendő mező, ahova be kellene írni kézzel, hogy "csak személyes átvétel", "postázom is", "csomagautomata is" stb.


23
Plusz infó kötelező legyen az eladó könyveknél

Gondolok itt arra,hogy egyből látszódjon,hol van a könyv,vagy kötelező legyen kiírni legalább egy személyes átvételi pontot,vagy odaírni,hogy csak postázna az eladó.
Sok fölösleges plusz körtől meg lehetne kímélni az eladót és a vevőt egyaránt.


63
Inaktív eladás jelentése

Egy olyan kérésem lenne hozzátok, hogy legyen mód jelenteni nektek azokat az eladásokat, amik hónapok óta ott állnak, az eladó még csak arra sem válaszol, hogy egyáltalán megvan-e még a könyv.
A cél az lenne, hogy ezek eltűnjenek a piacról, mert szerintem nagyon zavaróak. Köszönöm szépen, ha erre módot adtok nekünk!


17
Eladó könyvek aktualitásának ellenőrzése

Bizonyára ti is futottatok már bele olyan könyv "hirdetésébe" az eladó könyveknél, amely már nem volt aktuális, de a felhasználó mégsem szedte le. Ez szerintem nagyban megnehezíti a vásárlást, a nem reagáló eladókkal egyetemben. Javasolom, hogy az eladókat a moly.hu rendszeresen (akár havonta) kérdezze meg eladandó könyveinek állapotáról.


34
Ha egy eladó könyvről érdeklődnek, akkor a könyv címe és szerzője legyen az üzenet címe.

Nagyban megkönnyítené az eladó, és a vevő dolgát is. A huszadik "Érdeklődés eladó/elcserélhető könyv iránt" egy postafiókban teljes káoszt generál.


24
A piactér résznél lehessen település szerint bontani a könyveket

Kénytelen voltam Budapestre állítani a lakhelyem, mivel könyvet átvenni ott tudnék, de nem ott lakom. (Nem vagyok a postázás híve...) És jó lenne ha lehetne szűrni a könyveket város alapján. Bocs ha hülye ötlet, vagy ha már van ilyen de csak pro tagoknak.


-5
Privát üzenet küldése (hozzászólás helyett) - eladónak jelölt könyvnél

Sziasztok! Egy ideje gondolkodom már egy funkció müködésén és ezzel kapcsolatos kérdésem, észrevételem osztanám meg. Számomra kellemetlenséget okoz, hogy az eladónak jelölt könyvem alá hozzászólást lehet írni. Ha ide ír valaki, akkor figyelmeztetést kapok róla, de pl. nem minden esetben tudok rá azonnal válaszolni (pl. mobilon nézem meg). Később már képtelenség visszakeresni, főleg, ha nem emlékszem melyik könyvemhez érkezett kérdés, így vagy elfelejtem, vagy végig kell kattintani az összes könyvemen. Emiatt indőnként elesem az értékesítéstől. Példa hozzászólás: https://moly.hu/magankonyvtar/2444370 Volna arra mód, hogy ezekhez csak privát üzenetet lehessen írni? Köszönöm! Üdv.: Kriszti


12
Lehessen a Piactéren eladók szerint rendezni a könyveket.

Ha bekerülne az eladók szerinti rendezés, egyből látnánk, hogy van-e olyan moly, akitől több könyvet is meg tudnánk venni, így pl. a postázás is sokkal olcsóbb lenne.


9
E-mail értesítés cserélhető könyvről
mrsp 424d iktatva bővebben

Szuper ez a rendszer, hogy emailben értesítést kapok, ha valaki eladóvá tesz egy könyvet a kívánságlistámról - de én nem szeretnék vásárolni, csak cserélni. Lehessen beállítani, hogy csak olyanokról kapjak értesítést, amelyek cserélhetőek (is).


26
Eladó/cserélhető könyv értesítés település szerint

Egy olyan opció, hogy az eladó/cserélhető könyvekről érkező értesítésnél be lehessen állítani, hogy csak egy adott településen eladó/ cserélhető könyvről jöjjön értesítés.


64
Könyv adatlapjánál nem csak eladó példányok, hanem vásárlók is lehetnének.

Kinéztem egy könyvet. Már 2 példányról is lecsúsztam, pedig csak 1-2 órája volt fent(ráadásul töredék áron, mint amennyiért én megvettem volna)
Nem-e lehetne olyat, hogy felveszek egy könyvet, hogy megvenném 5.000 forintért. Erről a könyvek tulajai kapnának egy mailt, mint mikor kívánságlistán lévő könyvről kapsz értesítést, ha valaki felkínál egy példányt eladásra. (Persze letiltható funkció lenne, ne kapjak mindenről értesítést) És ha eladná, akkor rádírhat. Én általában, ha nagyon keresek egy könyvet, akkor tudok olyan árat mondani, amiért valaki csak kedvet kapna az eladásához.
Örülnék, ha megoldható lenne.
Köszi
P


4
Egy könyv, több könyv?

Könyvek magánkönyvtárba helyezése után, ha mondjuk valaki el akar adni egy több részből álló sorozatot, vagy trilógiát, és mondjuk egyben szeretné eladni, ehhez jól jönne egy olyan opció, hogy valahogy összelinkelni és egy csokorba kötni az eladásra szánt könyveket, hogy az eladó meg tudja mutatni, hogy melyik könyvekre gondolt és mennyiért.


69
Elajándékozom lehetőség is legyen az Eladom és Elcserélem mellett

Rengeteg Ingyen elvihető típusú polcot kiváltana


-14
A magánkönyvtári könyvek adott százaléka lehessen max eladó.

Nagyon sok olyan tagot látok, aki csak hirdetni jár a molyra. Nekem ez kicsit visszatetsző, ezért úgy gondolom, hogy egyszerre csak adott százalékát lehetne eladónak jelölni a magánkönyvtárnak. Pl 100 könyvből, csak 10-et lehetne eladóvá tenni. Akinek ettől több van, az ha ezekből eladott, jelöljön újat, vagy cserélgesse rajtuk az eladó státuszt. Így talán vissza lehetne szorítani azokat a tagokat, akik üzletszerűen árulnak a moly-on.


40
A "kívánságlistára tette" tagok között lehessen szűrni azokat, akiknek van a magánkönyvtárukban olyan cserélhető könyv ami az én kívánságlistámon

Arra gondolok, hogy ugye egy könyvnél meg tudom nézni hogy ki tette kívánságlistára. Ez kapóra jön ha el szeretnék cserélni egy könyvet. Viszont jó lenne ezek közül a tagok közül kiszűrni azokat, akiknek a cserekönyvei között van olyan, ami nekem a kívánságlistámon.
Így könnyebben megtalálnák egymást a cserepartnerek.


88
Csere vagy eladó könyv megjelölése esetében kötelező legyen megadni legalább a borítót (de esetleg kiadást is)
gyberna 980d iktatva

58
Az eladó könyvek felvitelénél legyen egy kötelezően kitöltendő - a könyv helye - mező.

Megkönnyítené az adásvételt, ha egyértelműen látszana, hol lehet átvenni az adott könyvet.


5
Utazókönyvek listájában és a Piactéren a könyv címe mögött megjelenhetne a molyos %.

Ezeket a listákat böngészve sokszor előfordul, hogy nem konkrét könyvet keresek, hanem csak ötleteket gyűjtök, nézelődök. Sokat segítene, ha megjelenne a molyos értékelések %-a is a könyvcím mögött.


138
A piactéren lehessen településre szűrni.

Így akár egy nyaralás, vagy munkába menetel esetén is lehetne cserélgetni. A kisebb települések lakó meg simán rákereshetnének a szomszédos nagy településre.


46
Teljes polcok/listák/sorozatok könnyű kívánság- vagy várólistára helyezése, ill. magánkönyvtárba felvétele (eladónak jelöléssel vagy anélkül).

Ez segítene a polcokon tárolt eladó könyvek és kívánságlisták migrálásában.


82
Jöjjön fel frissben, ha egy figyeltem eladónak/elcserélhetőnek jelöl valamit.

Természetesen legyen lehetőség ennek kikapcsolására is.


12
Magánkönyvtári adatlapon egy popup legyen az eladónak és cserének

Eladó: pipa
(Ha pipálva, akkor) Ár:
Elcserélhető: pipa
Állapot
Fotó feltöltése

(@Attila_Ragó ötlete)