18
Merítés szerkesztéshez keresési segítség
pepege 51d iktatva bővebben

– a könyvek, alkotók adatlapján szerepelhetne, hogy Merítésben volt már, pl. jobb oldali menüben lenne a többihez (értékelés, idézet stb.) hasonlóan egy „Merítés” is.
– továbbá hasznos lenne a korábban a Merítésben már felhasznált értékeléseknél, idézeteknél, karcoknál, ha kapnának valami jelzést: a kis lila M betű akár ott is használható lehetne a fogaskerék mellett pl.


-3
én+könyv link bövitése

Jelenjen meg a linkben, ha az értékelés vagy hozzá kapcsolt saját idézet megjelent egy merítésben.


54
Merítés-tartalmak jelölése

Ha valamely értékelés, karc, idézet már szerepelt valamelyik Merítés-szám rovatában, akkor azt jó lenne valahogy jelölni az adott tartalmon - pl. úgy, mint a Molynyomozó ujjlenyomat ikonja -, amire rákattintva el lehetne jutni az adott szám adott rovatához.


30
A Merítést nem kéne annyira eldugni.

Minden egyes alkalommal vért izzadok, míg megtalálom.


24
A Merítés egyes rovatainak oldaláról legyen link ugyanannak a rovatnak az összes számához
Juci 1020d iktatva bővebben

Tehát pl. a Tollvonás rovat 2012 októberi számát olvasva egy kattintással át tudjak lépni bármelyik másik számához. (Ezt bizonyos rovatoknál, amelyeknek időközben változott a nevük vagy az alcímük hónapról hónapra megjelenik a rovatnévben, nem lehet pusztán a rovat sorszámának átírásával megtenni.)


53
A Merítés rovatai is legyenek kereshetőek

Pillanatnyilag a kereső nem keres a Merítés szerkesztők által írt részeiben, pedig sok eredeti tartalom van ott, ezért jó lenne ezeket is bevonni a keresésbe.