5
Korábbi molynyomozó teljesítése

A korábbi molynyomozós játékokat lehetne újra megrendezni, hogy aki kimaradt, mert például akkor még nem volt moly, megpróbálkozhasson a teljesítésükkel.


8
Kitüntetések hosszú sorozatoknak

Lehetne olyan sorozatnak is kitüntetése, ami pl baromi hosszú, pl Jéghegyek népe 47 rész, v Eve Dallas 43 rész.zs


14
Molyos kitüntetés a klasszikus és a kortárs irodalom rajongóinak

Lehetnének ilyen plecsnik, ha több mint 200 klasszikus, valamint kortárs irodalmat olvastunk.


-6
Kitüntetés x számú észlelés után

Például 50/100 észlelés után is járhatna plecsni, mint a kihívásos szavazósok után :)


-1
Több kihívás
Xxera 38d iktatva bővebben

Lehetne esetleg, hogy egy ember több kihívást hozhasson létre? Vagy legalább a pro tagságért járó keretet megnövelni? Főleg így, hogy rövid, havi kihívásokat már nem lehet csinálni. Jó lenne, mert szerintem sokaknak vannak még szuper ötleteik.

Köszönöm!


11
kihívások pontosabb szűrése

A kihívásoknál lehetne időintervallumon belül keresni, több ill egy könyves kihívások és nehézséget is lehessen egyszerre szűrni/beállítani


19
Összes kihívás számának mutatása

Profil - kihívások - összes kihívás (itt nincs számadat).

Profil - kihívások - saját kihívás (itt van számadat).

Lehet olyat kérni, hogy a rendszer mutassa az összes feljelentkezett kihívás számát is?

Köszönöm, ha figyelembe veszitek.

Üdvözlettel:
Georgina


18
Disztópia-rajongó kitüntetés

Kéne egy ilyen is. :)


16
Rick Riordan kitüntetés

Júniusban lesz a születésnapja. Kellene neki egy molyos kitüntetés ez alkalomból akár. Hiszen ő a 10. legnépszerűbb író a molyon. :)


19
Kihivásoknál saját hozzászólások szűrése

Sokszor jó lenne leszűrni egy kihívásnál a hozzászólásokat, hogy csak azokat lássam, amiket én írtam vagy nekem írtak.


9
Ibsen kitüntetés

Legyen az összes olvasott Ibsen után molyos plecsni, mint pl. Agatha Christie-nél.


11
Csukás István kitüntetés
Morn 144d iktatva bővebben

Életmű, bár (szerencsére) ez még folyamatosan változhat. Lista már létezik hozzá, ha jól láttam :)


60
Kitüntetés kiadóknak
Nicky 152d iktatva bővebben

Vannak ugye a kitüntetések írók/költőknek, arra gondoltam lehetne ilyen kitüntetés a kiadóknak is. Mondjuk 50 vagy 100 (vagy több) adott kiadónál elolvasott könyvhöz.


11
Megjegyzés mező a kihívásoknál

Személy szerint nagyon szeretem a “Részvétel kihívásokon” -nál található Megjegyzés mezőt. Ugyanakkor nagyon jó lenne, ha ez magánál a kihívásnál is látszana, sőt szerkeszthető is lenne. Persze ugyanúgy mindenkinek csak a sajátja.


-19
Kihívásokon résztvevők véleményezése

A könyveladások kapcsán szóba jöhető véleményezést miért is ne lehetne kiterjeszteni a legszimpatikusabb, legkedvesebb kihívás-teljesítőkre? Esetleg a legelső koronát kaphat, vagy hasonló.


21
Thriller-rajongó kitüntetés
Zanit 233d iktatva bővebben

200 thriller címkéjű könyv elolvasása után.


7
Profiloldal - saját kivívások listája

A profilomban, a saját kihívások listája fölött sem lenne rossz egy szűrő. Száznál több kihívásra való jelentkezés után nehéz görgetve megkeresni azt, amelyikre éppen kíváncsi vagyok. De ha lehetne címrészletre keresni, gyorsabban menne.


6
Vavyan Fable kitüntetés

Összes könyv olvasása esetén.


8
Fábián Janka kitüntetés
tmezo 262d iktatva bővebben

Összes könyv elolvasása


7
Az 1001-es listás molyos kitüntetéshez csak idegen nyelven megjelent könyvek is felhasználhatók legyenek.

Mivel az új változtatás értelmében immár nem kell az összes listán lévő könyvet elolvasni, "csak" 501-et a molyos 1001-es listás kitüntetéshez, senki nem kerülne hátrányba, ha azok a könyvek is szerepelnének a listán, amelyek nem jelentek meg magyarul, csak idegen nyelven. Viszont, ha valaki olvas ezeken a nyelveken, akkor ezekkel a könyvekkel is közelebb kerülhetne a plecsnihez.


19
Kihívások listájában - már teljesített kihívások

Sziasztok!

A főoldalon, az összes kihívást listázva (időrendi lista után), lehetne olyan szűrőt is beilleszteni, ami blokkolja (nem mutatja a nagy közben) azokat a kihívásokat, amelyeket már teljesítettem?
Ha volt már ez irányú kérése, kérdése másnak, elnézést.

Kellemes napot mindenkinek.

Üdvözlettel,
Georgina (Szilvi)


21
Polcok és kitüntetések szűrése kategóriák szerint

Nagyon jó lenne, ha a polcoknál be lehetne kattintani kategóriákat (pl. kihívás polc, eladó-csere polc, magán jellegű polc, ajándékozó polc és közérdekű polc) és ez alapján külön lehetne szűrni, illetve keresni őket. Főleg a kihívás és magán jellegű polcokból van több ezer a molyon, amely a frissek számát feleslegesen növeli azok számára is, akiknek nem releváns hogy pl. egy moly melyik könyvét adta kölcsön és melyik van otthon..stb. Ehhez kapcsolódóan szintén jó lenne, ha egy könyv felkerül egy eladó-csere polca, az felkerülne a könyv adatlapjára, mert nagyon sokan nem az eladó könyvpéldányt használják, hanem felteszik egy ilyen polcra és úgy hirdetik együtt, és ezt utána nagyon nehéz megtalálni. Ugyanez nagyon jó lenne a kitüntetésnél is. Ott elég lenne 2 kategória, a rendszer által adott kitüntetések és az egyéb kihívásos kitüntetések számára. Ez is hatalmasra tudja duzzasztani a frisseket, de ha valaki nem akar lemaradni a molyok által elért eredményekről és molyszületésnapokról, kénytelen bent hagyni a szűrések között a kitüntetéseket is, akkor is, ha egy nap van belőlük 200 db.


35
A kihívás nehézségére érkező szavazások legyenek fajsúlyosak

Jó dolog a demokrácia, ugyanakkor a szavazókkal igencsak elszaladt a ló az utóbbi időben, ezért szeretném elérni, hogy némely felhasználók szavazata nyomjon többet a latba, mint azoké a külsősöké, akik nem vesznek részt az adott kihíváson, csupán a gyors "kihívás-állatka" szerzésben bizakodnak, és gyakran a szabályok elolvasását mellőzve nyomják rá a kihívásra a "könnyű" vagy "nehéz" bélyeget. Úgy vélem, a kihívásgazda szavazata legyen fajsúlyosabb, hiszen csak az tudja felmérni egy feladat nehézségét, aki megfogalmazta azt és hajlandó vezetni a lefolyását akár hosszú hónapokon és éveken keresztül. Szintén fajsúlyosabb szavazásért kiáltanak azon felhasználók, akik részt vesznek az adott kihíváson, hiszen ők önként vállalták a megmérettetést, s ők tapasztalják meg mindazon nehézségeket, melyekről a többi szavazó semmit sem tud.
Annak érdekében, hogy szemléltessem az esztelen szavazásokkal járó kellemetlenségeket, hozok két konkrét példát, melyben én is érintett vagyok:

1. a féldrágakő-kereő kihívás
link: https://moly.hu/kihivasok/feldragakovek
A kihívás konkrétan 34 db könyv elolvasását kéri, melyekben a szerepel valamelyik féldrágakő a listából. Oké, hogy a résztvevőknek bőven van idejük gyűjtögetni az idézeteket és az olvasmányokat, de a feladat még így is roppant nehéz! Lassan egy éve veszek részt a kihíváson, s mindössze eddig 2 db könyvvel találkoztam, mely megfelel a kritériumoknak! Ráadásul maga a keresés sem egyszerű, hiszen se a fülszöveg se a címke nem árulkodik arról, hogy az adott regényben megemlítenek-e egy féldrágakövet a 34 közül... Ez a kihívás határozottan nehéz! Nem közepes, nehéz!

2. István-napi olvasás
link: https://moly.hu/kihivasok/augusztus-20-allamalapito-szent-istvan-unnepe-nemzeti-unnep-konyvekkel-2017
Egy remek példa arra, hogy ami régen nehéznek számított, azt mára már könnyűvé degradálták, és teljesen indokolatlanul. Ugyan nem hangzik nehéznek másfél nap alatt kivégezni egy könyvet, melynek valamilyen István a szerzője, ám a szavazók nem hajlandóak számolni a ténnyel, hogy a kihívásgazda a megmérettetést szándékosan egy jeles ünnepnapra időzítette, és egy ünnepnapon nem biztos, hogy sikerül megejteni a tervezett olvasást, hiszen az élet és a vendégsereg bármikor közbeszólhat... elvégre a felhasználók nem csak tizenéves vakációzókból állnak.
Ráadásul, ez a kihívás már több évados, és az előző években a "nehéz" fokozat díszlelgett a plecsnin. Kérdem én, idén miért lenne könnyebben teljesíthető a kihívás, ha a feltételek nem változtak, sőt, még valamicskét szigorítottak is rajt? Ugyanezen sorsra jutott számos több évadot megért kihívás, és sajnos a tendencia úgy mutatja, hogy ami pár éve még nehéznek számított, az ma már "könnyű". Pedig ezen kihívások zöme rendszerint évről évre nehezít, mennyiségre több olvasást kér, pl.: 2016-ban 16 féle könyvet kellett elolvasnunk, 2017-ben 17-félét... komolyan, várnunk kell 2030-ig, hogy a kihívás egyértelműen nehéznek tűnjön, holott már így is az?

Nem szeretnék viszályokat szítani az oldalon, csupán szerettem volna kifejteni a véleményemet a jelenségről, és a tényt, hogy jópár felhasználóval egyetemben változásra vágyunk. Mert ilyen módon a kihívásgazda szinte már nem is rendelkezik semmiféle "hatalommal" önnön munkája felett, és az érintetteknek apránként elmegy a kedvük attól, hogy kíméletlenül nehéz feladatokat hirdessenek meg, ha végeredményben ugyanolyan színnel jelölik a plecsnijét, mint egy "olvass el egy xy könyvet!" jellegű, több éves időtartamot adó kihíváséit.
Végső gondolatként annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy észrevettem: újabban arra is létezik szabály, hogy a kihívásgazda ne változtasson kihívásának szabályzatán és nem használhat xy idő elteltével könnyítést, mert ez igazságtalan azokkal szemben, akik a könnyítés előtt, vörös plecsnit szereztek, ami a módosítás után átváltana narancsra vagy sárgára. Viszont ehhez hasonló korlátozás elkéretik a külső szavazóknál is, mert az sem egyedi eset, ha valaki buzgó olvasóként gyorsan megszerzi a nehéz fokozatú plecsnit, majd mire véget ér a kihívás, az érdemjegye sárgára vált a túlbuzgó és felelőtlen kihívás-szavazóknak hála. Ez sem nevezhető igazságos jelenségnek, s ha ehhez, még hozzávesszük a tényt, hogy a gyorsan teljesítők némi pluszmunkát is végeztek a gyosaságukkal... a helyzet rendkívül lelombozó.

Elnézést kérek a hosszú regényért, csupán szerettem volna érthetően felvázolni, mi az, ami konkrétan bosszant az adott jelenségben. Nem tudom, lehet-e bármit is kezdeni a javaslattal, de előre is köszönöm, hogy hajlandóak végigrágni magukat a litániámon.
További szép napot,
Amethyst


27
Minden listánál lehessen cimkékre szűrni (olvasmánylista, polc könyvei, kihíváshoz csatolt könyvek)

Egy majdnem kétezer könyves kihívásnál futottam bele a problémába, semmilyen módon nem lehet rendezi egy lista elemeit, ezen felül az engem érdeklő műfajú könyveket is szerettem volna szűrni. A másik eset: egyik figyeltem romantikus könyveket szeretne olvasni, gondoltam ajánlok neki azok közül, amiket én olvastam, ekkor szembesültem vele hogy a saját olvasmánylistámban sem tudok ilyesmire szűrni. Egy bizonyos mennyiség után ez már problémás.
Hab a tortán: mások olvasmánylistájában is jó lenne. :) Köszi!


41
Olvasott oldalak

Nagyon szeretem a moly.hu által adott plecsniket. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy "jutalmat" kapunk azért, ha egy év alatt elolvasunk megadott számú könyvet, hiszen ez motivációs jelleggel is bír. Ugyanakkor ez nem minden esetben ad az adott moly olvasottságáról megfelelő információt, hiszen lehet, hogy valaki 100 gyerekkönyvet olvasott el, ami összességében kitesz két tisztességes regényt. (Pl: bogyó és babóca kötetek)

Ezért az ötletem az lenne, hogy elolvasott oldalszám után is automatikusan kapjunk plecsniket az év során.
Lehetne mondjuk öt -vagy tízezresével a lépés mértéke.


49
Kihívások, kihívásgazdák értékelése
molke 420d iktatva bővebben

Mostanában több olyan kihíváson vettem/veszek részt, aminek levezénylése, adminisztrálása komoly teljesítmény a kihívásgazdától; és vannak, akik ezt nagyon komolyan veszik. Ezért azt gondoltam, azok is kaphatnának elismerést, akik ezt igazán megérdemlik.
Mondjuk a kihívásnál szavazhatnánk a kihívásgazdára (mint ahogy kihívás nehézségére), és aki x %-ot elér, az kapna valami plecsnit. A kihívásnál jelenjen meg ez a %, és valahol az adatlapon is szerepeljen (ha nem lesz plecsni).
Másik, hogy magukat a kihívásokat is lehessen értékelni nemcsak nehézségi szint, de mondjuk pl. ötletesség szerint is.


11
Kitüntetés átvételének dátuma

Ha rákattintok egy kitüntetésre a profilomnál, az "Átvetted ezt a kitüntetést" felirat mellett fel lehetne tüntetni azt is, hogy mikor.


-12
Kihívás kritériumok

Van hogy nem molyolok. Egy hetes vakáción voltam, kiolvastam 3 könyvet, és mikor visszajöttem betettem az olvasásokat, értékeléseket meg minden. Láttam egy kihívást, oda is belinkeltem ami kellett. Le lettem "tolva", hogy az ilyen 1 napos olvasások nem igaziak. Ugy nezett ki, hogy azt feltetelezte rolam a gazdi, hogy a plecsnije miatt talaltam ki az olvasast. Rosszul esett, mert eszembe nem jut csalni egy plecsniért.

Meg lehet oldani valahogy, hogy ne ENNYIRE a kihivas gazditol fuggjon a plecsni? Es ezzel konnyiteni a kihivas gazda életén is?
Meg lehetne oldani, hogy legyenek kriteriumok, s ha teljesulnek, akkor johet a plecsni? (talan meg automatikusan is?)

Kihivasnal be lehetne allitani, hogy mi kell a teljesiteshez:
- olvasas (a jelentkezo "csatolni" tudna valahogy az olvasast)
- ertekeles (a jelentkezo "csatolni" tudna valahogy az olvasast)
- datum ellenorzes (ha nem jokori az olvasas datuma, akkor nem teljesul a feltetel, nincs plecsni)
- olvasasok szama (ha van X, akkor mehet plecsni, ha nincs X olvasas, nem mehet plecsni)
- stb stb, idovel lehetne boviteni mas kriteriumokkal, kihivastol fuggoen

Ha 3 kriterium van, akkor a plecsni 3 reszbol epul fel, ha megvan mind a 3 mehet a zold, automatikusan, vagy a gazda kaphatna egy ertesitest.


38
Átvehető kitüntetések kilistázása

Ha van olyan kitüntetés, amit már átvehetnék, csak épp nem tudok róla, hogy már teljesítettem a feltételeket (pl. hopp, már elolvastam 100 krimit), akkor az jelenjen meg. Vagy az értesítések a frissben, vagy ha megnézem a kihívásokat legyen ott, hogy: átvehető plecsnik.


15
Összes eddigi olvasmányok- kihívás és kitűzők

Ahogy évente is van az a molyos dolog, hogy pl. ha 2016-ban elolvastál 50 könyvet, automatikusan átvehetted az 50-es kitűzőt. Mikor elérted a 100-at, akkor automatikusan átvehetted a 100-at, ami felülírta az 50-est.

Egy ilyen kéne, csak úgy, hogy az ÖSSZES eddigi elolvasott könyvet vegye figyelembe. Így van, aki kapna egy 400-as kitűzőt, vagy 2000-est, ki mennyit olvasott eddigi életében. :D Szerintem ez jó lenne. Lényeg, hogy a régi szám mindig felülíródjon, és automatikusan figyelje a rendszer, mennyit olvastunk el eddig.


13
Kihívás könyveinek ABC sorrendje.

Van egy opció, hogyha megnyitok egy polcot, akkor sorba tudom rendezni a könyveket, tetszés szerint bármilyen sorrend alapján.
Viszont ha hozzáadom a polcot egy kihíváshoz, akkor ha ezután a kihíváson belül megnyitom a polcot (ott ahol a résztvevők száma is szerepel, pont mellette), akkor összekeveri a könyveket ABC sorrendben, holott a kiadás szerint általában máshogy van a sorrend. Erre lehetne valamilyen megoldás, hogy megmaradjon az a sorrend, amit előzőleg beállítottam a polcnál? :)


25
Molyos kitüntetések életműolvasásért

A márciusi Kosztolányi-kitüntetés kapcsán merült fel a Moly részéről, hogy "Az ő listáját elég nehéz volt összeállítani, Jókaihoz hasonlóan nála is ki lettek szórva a ritka, elfeledett kötetek, de még így is lehetnek benne következetlenségek."
Ehhez kapcsolódik a javaslatom.
Ilyen nagy életműveknél, mint az említetteké, lehetne a könyvek számában meghatározni, mikor járjon érte plecsni, azaz ne a konkrét művek mindegyikének teljesítése után legyen kapható.
Jelenleg Kosztolányi esetében 43 könyv olvasása szükséges, ám pontosan meg van adva, melyik 43 könyvé. Mivel a plecsniért kötelezően olvasott kötetek esetében átfedések vannak, valamint az is lehetséges, hogy a molyok a listában nem szereplő, esetleg nehezebben megszerezhető könyveket is olvastak, ezért nem szerencsés konkrét lista megadása.
Gondolom, többen vagyunk olyanok, akik sokat olvastunk az adott szerzőtől, de nem pontosan a megadott listában szereplő műveket, és az átfedések miatt esetleg nincs is esély a lista olvasásának teljesítésére.
Nekem például a jelenlegi listáról csak 11 olvasásom van, valójában pedig 27. Tizenhat olyan könyv szerepel tehát az olvasmányaim között, ami a jelenlegi listában nincs benne. A listáról hiányzó további 32 könyvet tehát virtuálisan nem teljesítettem, holott egy részüket valójában olvastam. Össze lehet állítani Kosztolányi teljes életművét más könyvekből is, mint amit a jelenlegi lista mutat. Ezért ha mondjuk 40 Kosztolányi-könyv olvasása lenne a "követelmény", az kiküszöbölné a fenti ellentmondást.
Ugyanígy a Jókai-kitüntetés is egy elért olvasásmennyiség után lenne adható hasonlóan a tematikus / műfaj szerinti olvasásokhoz (pl. sci-fi, romantikus, gyerekkönyv stb.).
A szám szerinti mennyiség után járó kitüntetés természetesen ilyen nagy életművek esetén lenne praktikus, szemben pl. Jane Austen vagy Kazuo Ishiguro életművének olvasásáért kapható plecsnivel, ami továbbra is a konkrét lista teljesítése alapján járna.


-12
Kihívások teljesítése.

Kihívások teljesítésénél jó lenne egy opció, hogy miután a kihívásgazda kiosztja a plecsnit, a "Teljesítve" megnyomása után rákérdezzen még egyszer, hogy "Biztos?".
Ugyanis ma pl. tabon keresztül adtam egy plecsnit, de a másik ujjam véletlenül hozzáért a képernyőhöz, és egy olyan is kapott aki még nem olvasta el az adott könyvet. Illetve hát figyelmetlenségből egérrel is félre lehet klikkelni. :)


0
Kihívás nehézségi szintjére szavazás - a teljesítés után

Egy kihívást elsősorban annak kellene megszavazni, aki már teljesítette. A kihívásgazda meghatározza, hogy szerinte milyen nehézségű, aztán csak az szavazhatna rá utólag, aki már teljesítette.


-12
"Magánkönyvtáros" és "Ismerem a könyveimet" molyos plecsnik

Az jutott eszembe, hogy szép dolog az olvasásokat jobbnál jobb plecsnikkel értékelni (pl.: 100 könyv 2017-ben), de lehetne biztatni a molyokat a Magánkönyvtáruk bővítésére, ill. annak olvasottságára.
Azt találtam ki, hogy lehetne ugyanúgy központi plecsnit kapni 50/100/200 stb. darabos könyves gyűjteményenként. Ezt lehetne "Magánkönyvtáros" névre hallgató kitüntetéssel jutalmazni. Ennek a logója lehetne egy könyvespolc/vagy könyvek egymás mellé téve, vagy bármi más, amit csak ki tudtok találni.
Illetve egy erre épülő kitüntetés az "Ismerem a könyveimet" lehetne, aminek a célja, hogy a ("Magánkönyvtáros" kitüntetésben meghatározott meghatározott méretű) magánykönyvtár 100 %-ának kell olvasottnak lennie. a logója lehetne az előző logó egy nagy pipával.
Ezzel egyaránt lesz az ember motiválva, hogy saját könyvei legyenek, és arra is, hogy ami az övé, azt elolvassa. Szerintetek milyen ötlet?


-10
J. D. Robb kitüntetés

Azok kaphatnák meg, akik elolvasták az írónő Eve Dallas (Halálos) sorozatának összes részét.


-5
"Feliratkozás" molyos kitüntetésekre

Jó lenne, ha fel lehetne iratkozni a molyos kitüntetésekre - ha el akarunk érni valamit, szerintem "ünnepélyesebb" lehetne, ha előre feliratkozunk, mint a kihívásoknál, aztán küzdünk érte és amikor elérjük a megadott számot / elolvasunk minden könyvet az írótól, stb. akkor automatikusan megkapjuk a plecsnit. Természetesen működhet emellett az a módszer is, hogy aki nem iratkozott fel előre, de megszerezte, az átveheti, ha szeretné.


41
Kihívásoknál legyen bontva aszerint, hogy "teljesítették", és még "aktív résztvevők".

Jelenleg csak a résztvevőket lehet megnézni. Szerintem zöldítéskor a kihívásgazdának könnyebb lenne, ha nem kellene az összes résztvevőt "végigpörgetni".


-11
Idézetes plecsni

Az olvasáshoz hasonlóan idézetes mennyiségi plecsni (például 100, 200, 500, 1000 feltöltött idézet 2017-ben)


12
Kihívások létrehozás szerint - külön olvasós és nem olvasós

Sokszor szoktam nézegetni a kihívásokat, de sajnos a legfrissebb kihívásokat csak az összes kihívás fül alatt lehet elérni. Ami szuper, viszont itt nincs különválasztva az olvasós és a nem olvasós.
Szeretnék egy olyan lehetőséget, ahol lehet választani, hogy engem csak a legfrissebb olvasós kihívás érdekel, vagy a legfrissebb nem olvasós.


0
Szeretném ha lenne plecsnifüggő molyos kitüntetés

29
Meta plecsni

Van valami a profiloldalán annak akinek egy meta ötlete megvalósult ? :)
Lehetne látni kinek vannak a legjobb víziói a moly jövőjével kapcsolatban :)


14
Kihívások, amiken részt veszek, havi bontásban

Csak az áttekinthetőség miatt.


63
Kihívás számozás - hány kihíváson veszek részt ?

Általában elég sok kihívásra jelentkezek. De sajnos sosem tudom, hogy pontosan mennyire. Ezért szeretném, hogy a részvételeink kihíváson számozva jelenjenek meg.


-8
Plecsni Lukjanyenko Őrségéhez

Ha már az a legújabb módi, hogy minden sorozathoz különféle plecsniket kuncsorgunk, ne maradjon ki az Őrség se. Fénypárti / Setét / Inkvizítor - átveheted, ami lennél.
(https://moly.hu/sorozatok/orseg)


29
Trónok harcás plecsni

Én annyira örülnék egy Trónok harcás ház kitüntetésnek :D


-7
Beavatott pecsét

Ha már volt Harry Potter-es, akkor lehetne Beavatottas pecsét is :D Mindenki választhatna egy csoportot hogy hová tartoznak (pl.: Hűséges)


0
Kitüntetésnél lehessen látni a figyelteket, akik átvették

Egy-egy kitüntetésnél kirakja ugyan a kitüntetést átvett tagokat, de lehetne egy olyan menüpont is, ami megmutatja azokat a figyelteket, akik szintén átvették az adott kitüntetést, és akkor nem kell áttekerni sok-sok oldalt és egyesével megnézni.


10
Ilvermony-s házak plecsniként

Olyasmi, mint a Mardekár, Hugrabug stb. plecsninél, csak Ilvermony-s házakkal.


18
Kihivásnál látszodjanak a nehézség szavazat értékek.

Egy kihívásnál a közösség szavazza meg milyen erősségű, lehetne egy mutató mint a könyveknél, hogy milyen arányban szavaztak a különböző nehézségre.