16
Ne legyen korlát a könyvek feltöltésénél

Zavaró, hogy egyszerre csak 10 könyvet lehet feltölteni, mert van hogy az embernek épp lenne ideje akár százat is feltenni, míg az elbírálás ráérne ahogy megy. Így viszont napokat kell várni az elbírálásra, hogy újra lehessen feltenni. Amikor meg már lehetne, akkor meg már ideje nincs az embernek.

Vélemények


4

Támogatom, nekem is volt ilyen korszakom, mikor belelendültem, hogy na én most bővítem az adatbázist, aztán mikor a 10. után le kellett állni már nem volt kedvem újra nekiállni máskor.


2

Pont azért van a korlát, mert mi se érünk rá mindig. Oké, most rosszabb az átlagnál a sebesség, de ha nem lenne limit, akkor aztán sose végeznénk. De komolyan. Ha 160+ könyv várakozik, akkor már kevésbé vagyunk motiváltak, hogy nekiálljunk. Ha 400 lenne vagy nem tudom, mennyi, de sok, akkor nem lenne belátható a vége.
Volt, hogy nem volt korlát, akkor aztán nagyon fölgyűltek, és kb. ezzel foglalkozott az összes szerkesztő, hogy földolgozzuk.

amnaen 425d

arra gondolsz, amikor csillió oldalnyi volt? régi szép idők...
*elmorzsol egy könnycseppet csendesen


1

Hasonló szituációban voltam már én is. Azért is támogatom, mert mostantól sokat leszek könyvtárban (molyos profiljukat fogom csinálni, felviszem az összes könyvüket listákra), és javítanám a hiányzó adatlapokat.