28
Újraolvasás jelölése

Az újraolvasás jelölésének lehetősége egy adott könyvnél. Nekem nagyon hiányzik, mert rendszeresen újraolvasok könyveket, és nem akarom új olvasásként jelölni, de szeretném feltüntetni, hogy „már megint” ezt, és ezt a könyvet olvasom. :)
Úgy emlékszem, hogy évekkel ezelőtt volt ilyen funkció. (Bár lehet keverem valamivel.)
Nagyon boldog lennék, ha sikerülne megoldani! :) (de szerintem ezzel nem vagyok egyedül, hozzászólásokban, karcokban többször felbukkant már a funkció hiánya)

Vélemények


3

Nem értem, miért lenne jobb, ha lenne külön újraolvasás a funkció? Vagy pontosan ez hogy nézne ki, hol jelenne meg? Ha új olvasásként viszed fel, akkor is látszik, ha olvastad már korábban, tehát nyilvánvalóan újraolvasásról van szó.

Timi79 438d

Természetesen én tudom, hogy egy könyvet újra elolvasok, és látom is. Mások viszont nem. Tehát ez lenne a lényeg, hogy a molyok lássák, hogy én ezt már nem először olvasom.
A megvalósítás nem az erősségem, de valahogy úgy képzelném, hogy a Most olvasom gomb legördülő lehetne (mint a Hozzáadás), és ott lenne egy újraolvasás fülecske. Amikor a többiek látják az olvasásom, akkor valahogy az is látszana, hogy újraolvasás. Remélem, érthető volt az okfejtésem! :)

chhaya 438d

Ja hogy úgy, amikor feljön a figyelők frissében az olvasás, akkor jelenleg meg valaogy, hogy újraolvasásról van szó? Így már értem, ennek van értelme, támogatom. :)

Timi79 438d

Igen, így gondoltam! :)
Köszi a támogatást! :)


1

Én ilyenkor az olvasásom alá odaírom rögtön hozzászólásba, hogy újraolvasás. Így látja, akinek följön a frissben.

Timi79 421d

Igen, most így célszerű jelölni, de talán jobb lenne az egységesebb megoldás. A kényelem mellett az egységesebb arculat kialakítasa érdekében gondoltam arra, hogy érdemes lenne kidolgozni ezt a funkciót. Talán nem vagyok egyedül a gondolattal. :)