32
Plusz infó kötelező legyen az eladó könyveknél

Gondolok itt arra,hogy egyből látszódjon,hol van a könyv,vagy kötelező legyen kiírni legalább egy személyes átvételi pontot,vagy odaírni,hogy csak postázna az eladó.
Sok fölösleges plusz körtől meg lehetne kímélni az eladót és a vevőt egyaránt.

Vélemények


4

Nem minden esetben van feltüntetve a hely, csak akkor, ha megadta az illető, hol lakik. Akinek privát profilja van, annál sem látszik.
Szerintem is jó lenne, ha már a hirdetésnél látszódna a hely, mert akkor nem kellene feleslegesen kattintani egyet az illető profiljára. Ha nem is a település neve lenne ott, mert vannak, akik nem szívesen írják ki a lakhelyüket, de legalább a Budapest vagy a megye legyen kiírva kötelezően. Akár legördülő menüből választva is jó lenne ez. De ha úgy egyszerűbb megoldani technikailag, hogy a profil alatt lenne kötelező ezt megadni, nem az egyes könyveknél, az is oké. De akkor ott legyen kötelező! Kérdés persze, hogy akkor mi lesz a privát profilos emberekkel, az ő könyveiknél látszódni fog a hely?
(Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy én nem szívesen futok több kört, így nálam az olyan eladók, akiknél sehol nem látszik a termék helye, eleve kiesnek. Max akkor nem, ha drasztikusan alacsony áron kínálnak egy könyvet.)

Azt is jó ötletlek tartom, hogy lenne egy menü, ahol be lehetne pipálgatni, hogy milyen szállítási módokat vállal az illető. Vagy elég lenne akár egy kötelezően kitöltendő mező, ahova be kellene írni kézzel, hogy "csak személyes átvétel", "postázom is", "csomagautomata is" stb.

imma 507d

Ez utóbbiról érdemes lehet felvinni egy új ötletet.


2

A könyv helye az eladó profilján fel van tüntetve alap esetben. Inkább akkor azt kellene, hogy ez minden egyes könyvpéldánynál is automatikusan megjelenjen, nem?

Pabu 511d

Akár valahogy így.Csak szerintem nem mindenki adja meg alapból a lakhelyét, azért gondoltam erre a megoldásra,hogy ne kelljen vacakolni ezzel:)
Az is megoldás lehetne,hogy mondjuk plusz mező "Könyv helye" névvel megjelenne,mikor valaki el akarja adni és felugrik az a kis ablak. A legtutibb persze az lenne,ha esetleg mint a kérdőíveknél,addig le se lehet okézni,amíg nincs odaírva valami.


1

Most lett erre egy ilyen megoldás, ha ez nem elég, finomított ötleteket várunk :) https://moly.hu/bejegyzesek/megjegyzes-az-elado-elcserelheto-konyvekhez