-5
A könyvadatlapon szerepelhessenek egyben is a kötetek borítói.

Számomra nagyon hiánypótló funkció lenne, ha egymás mellé montírozva is fel lehetne tölteni egy könyv borítóit, amennyiben több kötete van (szóval 1 képen látszana mindegyik borító). Ez főleg a polcok esetén lenne praktikus, mert ott társítani lehetne ezt a borítót, és egyből látszana, hogy hány kötetes könyvről van szó. :) (Nyilván meg lehetne egy maximális kötetszámot adni, pl. 3 kötetnél hosszabb könyvek borítóit tilos montírozni.)
No meg én szeretek is bennük gyönyörködni, főleg mikor minden kötet borítója más és más (így meg ugyebár csak 1 kötet borítója látszik...).

Vélemények


2

Vagy ha ez nem nyerő, akkor legalább lenne rá mód, hogy 1 könyvet többször polcra lehessen tenni (külön borítókat beállítva)... :/


0

Szerkeszd egybe, töltsd fel és állítsd be azt a borítót magadnak.

Valcsa 10h

Nem igazán értem, hogy érted. :) A fő gond, hogy tilos a könyvadatlapra egymás mellé montírozott borítókat feltölteni. (Holott jelenleg is nyüzsög - szabálytalanul - a Moly az ilyen borítóktól... Nem tudom, kit zavarna, ha így lenne fenn a többi is - jelenleg sem zavar senkit, máskülönben már törölve lett volna -, de mindegy, azért le lehet szavazni...)
Polcra pedig nem tudok ilyen képeket feltölteni a borítókról, mivel ez pro funkció.