22
A pró tagság ne automatikusan induljon, hanem a felhasználó által meghatározott időpontban és látszódjon, hogy mikor fog lejárni.

Moly boltos vásárlás után is jár néhány napos pro tagság. Jó lenne, ha ezt érdemben fel lehetne használni. Velem előfordult, hogy a mire a bolti kör lefutott olyan munkahelyi elfoglaltság lépet be ami nem tette lehetővé a molyozást. Mire ismét lett szabadidőm már lejárt a pro...

Vélemények


2

Hasonló van már lentebb: a szüneteltetésről.

jaspi 1402d

Hasonló, de nem azonos :) Egy 3-5 napos pro tagságnál simán lehet, hogy elmúlt a pro mire értesülsz róla...

bfg3 228d

Nem egészen, a szüneteltetés a hosszú pro tagság megszakításáról szól. Ha aktívan kell szüneteltetned, az ajándék esetén nem érsz vele semmit, hiszen mire belépnél, már el is múlt.
Főleg, hogy mint ez a post mutatja (http://meta.moly.hu/posts/972), nem is kapsz róla értesítést, csak vagy feltűnik a kis narancssárga P, vagy nem.


1

Hozzátenném még, hogy az akitválatlan pro tagság korlátlan gyűjtögetését megelőzendő lehetne azt csinálni, hogy hosszabb idő, mondjuk 1 év lejártával a felahsználatlan pro tagság elveszik. Mindenképp lényeges, hogy a csomag időtartamához képest ez hosszú idő legyen.