61
A polcokat lehessen archiválni

Régen már volt ilyen, hogy a polcokat le lehetett zárni (pl. vége a kihívásnak, amit vezettél rajta, de szeretnéd emlékbe megtartani stb), így kikerült például a polchoz adás legördülő menüjéből stb, nekem nagyon hiányzik... mivel változott a lezárás szó jelentése, a visszahozott funkciót hívhatnánk pl archiválásnak...

Vélemények


4

Ja, ezt én is nagyon támogatom.
Alapértelmezésben nem látszanak, (mint archív polcok), kattintással viszont előhívhatóak lennének.


4

A gondolattal egyetértek, de mivel a "polc lezárása" létező, mást jelentő fogalom (nyíltból átrakom zártba, hogy csak én pakolhassak rá), szerintem érdemes lenne "archiválás" néven hivatkozni erre a funkcióra. Én pl. elsőre majdnem leszavaztam, hogy "ilyen már van".
[A javaslatot tudod módosítani, ha egyetértesz.]

Veron 1247d

Kicsit késve, de igazad van :) Csak régen így hívták és eszembe se jutott, hogy most más :D Nem nagyon alkotok nyílt polcot, és azt a keveset se jutott soha eszembe "lezárni", az új módi nincs benne a fejemben :) Köszi az észrevételt :)

petamas 1247d

@Veron: :)


3

@sophie vagy (csak mert erről jutott eszembe) ha már vannak legördülő menüink, ott lehessen szűrni, hogy csak "aktív" polcok vagy archiváltak is látszanak :)


2

Nagyon jó lenne! Csomó kihívásos polcom van, amiket meg akarok tartani, viszont már biztosan nem adok hozzá könyvet, ezért feleslegesen és zavaróan ott virít a listában... Ezeket tényleg jó volna archiválni, eltenni szem elől, de úgy, hogy megmaradjanak.


2

Eltelt egy újabb év. Újabb kérelmet szeretnék előterjeszteni ez ügyben. Ahogy a kihívások archiválódnak, úgy biztos a polcok is tudnának.

chhaya 459d

Támogatva. Végigkommentelem a metán az összes régi jó ötletet, hátha segít. :D


1

Remélem lesz valami, nagyon szükségem lenne erre a funkcióra.


1

Csak megerősítem, hogy erre a funkcióra nagy szükség lenne. Csak 36 polcom van, azzal is sok a baj. Mit csinál, akinek több száz van? :)


1

Azonos tartalmú javaslat, léci támogassátok
http://meta.moly.hu/posts/699


1

Kérem, könyörgök:)... karácsonyra megkaphatnánk ezt a funkciót, ha írunk a Jézuskának?


1

Ez nagyon jó ötlet!


1

Támogatom! Épp most akartam felvinni ezt az ötletet, mikor megtaláltam, hogy már létezik... :) Örülnék, ha valamikor megvalósulna, leginkább a lejárt kihívásos polcaim miatt, amiket nem akarok törölni, de már nem használom őket.


1

Annyira szeretném, ha ez a funkció megvalósulna. Mondjuk úgy most :D
Meg lehetne ugyanez a listáknál is.