-23
Visszajelzések

Kapott pozitív visszajelzések szerkesztési lehetősége, akár törlése felhasználóként is.

Vélemények


3

Azaz valaki bejelölte, hogy vett tőled egy könyvet, és jóarc voltál, és ezt szeretnéd letörölni? Miért baj, ha van "potya" pozitív visszajelzésed? (Persze, értem én, minek legyen ott, ha nem igaz, de azért nem látom kardinális problémának.)


1

mert bizonyos személyektől nem szeretnék visszajelzést? És mert tudom, hogy hamis visszajelzések, bármilyen kecsegtető, átverni pedig nem szeretnék senkit.

petamas 1367d

(Légyszi a válaszokat a "+új hozzászólás"-sal írd, mert úgy átláthatóbb.)
Nem igazán tudom magam beleélni abba, hogy valakit annyira utáljak, hogy még azt se viseljem el, ha jót mond rólam, ezért nem értem, mi az, hogy "bizonyos személyektől nem szeretnék visszajelzést". Azt értem, hogy a hamis visszajelzések úgy általában zavarnak, de ha jól értem, itt többről van szó. (Mondjuk nem értem, miért hagy valaki hamis pozitívat, de ez más kérdés.)

Channá 1367d

Igen, konkrétan tudom, hogy nem adtam kölcsön és nem kaptam kölcsön könyvet. Azt, hogy miért hagy valaki visszajelzést. Az ő dolga. Engem viszont zavar, mert mint említettem, hamis visszajelzés.
Mindegy. Látom felesleges volt ez a felvetésem.

petamas 1367d

Elbeszélünk egymás mellet, úgyhogy hagyjuk.

Channá 1367d

oké, akkor matekozzunk. 2 embertől vásároltam, személyes átvétellel. 1 embert ismerek, adtam és kaptam is tőle kölcsön könyvet. egyet nem ismerek, lehet félrenyomott, nem tudom. elég sokszor változtattam nevet.
igen, adott esetben van olyan felhasználó, akitől köszönöm, de semmilyen visszajelzést nem szeretnék kapni. ez van, legyen az én szegénységi bizonyítványom.
1 ember ajándékoztam meg.
a visszajelzések annyit érnek, hogy eddig egy felhasználótól kérdeztem meg, kölcsönkérhetném-e a könyvét, ő -és érthető okokból, féltette a könyvét- nemet mondott. Ergo, a visszajelzés nem minden esetben mérvadó. Ha a kitüntetéseket kedvem szerint rejthetem el, akkor a visszajelzéseket miért nem?
Valóban elbeszélünk egymás mellett. Ha te még nem futottál bele abba, hogy a visszajelzés hasztalan, és abba, hogy tévesen jelölnek, vagy éppen nem jelölnek, mert nem sokan használják a funkciót, akkor szerencsés vagy és örülj. Nekem viszont van visszajelzésem, és nem, nem tartok rá igényt, mert felesleges. Előrébb nem vitt azokhoz a könyvekhez, amiket kölcsönkérnék.

Baba082 1366d

Szerintem ezért létrehozni egy funkciót, fejleszteni a meglévőt kissé túlzás.
Ha valakit annyira nem bírsz, ne is vedd meg tőle a könyvet, ne add el neki, vagy ne hozd el tőle, stb...
A kitüntetéssel nem hozható ez párba, hiszen a kitüntetéseket játékból szerezzük, viszont a vélemény arról, hogy mennyire vagyunk megbízhatók mindenki számára információ, nekem nem, én a magamét nem szoktam nézegetni, de mielőtt eladok, veszek, egyebek, megnézem a másik visszajelzéseit.
Ha valaki sorozatban kapja, hogy átveri az embereket a moly adminjai (brigádja, hogy mondjam? ) törölni, tiltani tudja az adott embert. Ha viszont sorozatban dicséreteket kap valaki és egy rosszindulatú tag szeretne neki kárt okozni azzal, hogy töröltetni kívánja, akkor azért megvédheti magát az ember.
Kölcsönadni nem kötelező, nincs az az írott vagy íratlan szabály a világban, hogy márpedig ha nekem megvan az a könyv, amire vágysz, kutya köteles vagyok odaadni, a visszajelzés funkció nem arra való, hogy mindenképpen kölcsönadjunk egymásnak, hanem arra, hogy ha elveimmel, birtoklási mániámmal nem ütközik a kölcsönadás, akkor megnézhetem, hogy vajon érdemes-e odaadnom.


1

Hamis visszajelzés? Na, ilyennel se találkoztam még.