25
Olvasott/megszerzett könyvnél kiadás választásakor jelenjen meg puha, vagy kemény kötés

Sokszor mikor molyolok, nincs a kezemben, vagy a közelemben a kérdéses könyv, és ha már társítjuk a kiadásnál azt, hogy puha kötés, vagy keménytáblás, jó lenne, ha olvasáshoz társításnál, vagy megszerzett példánynál látnám melyik is az. Utólag tuti elfelejtem megnézni és pótolni.

Vélemények


2

Pontosan, épp ezért kértem, hogy legyen ilyen mező az adatlapon. :)


2

@petamas ugy tunik ez nem jar automatikusan azzal, hogy gyakorlati haszna is legyen :) Sokszor akkor jutok gep ele, mikor alszik a csalad (most is elaludtak a gyerekek) es akkor mar nem maszok letrara, nem akarom megkockaztatni, hogy egy konyv levetelevel ram boruljon meg egy kupac... Igy viszont nem csatolok kiadast a konyveimhez, olvasasimhoz, mert "majd maskor" aztan meg sose :D

petamas 1136d

Van "hozzászólás" lehetőség, akkor látszik, mire válaszolsz. :)

Nem kell amúgy elmenni a polcig, a könyvadatlapon meg tudod nézni, melyik kiadás a puha/kemény, és ISBN alapján bejelölni a kiadást.

Reelka 1136d

Telefonról úgy tűnik ez a szuper funkció is csak álom a számomra, mint az összes többi molyos csodagomb. :) Legalábbis nálam telón nincs hozzászólós ablak/gomb, stb. Egyébként nagyobb értelmét látnám, hogy azt lássam puha, vagy keménytáblás, mint pl a fordító nevét (ami gyakrabban egyezik meg kiadásoknál).

petamas 1136d

(Nemtom, nekem telefonról is működik, mint gyakorlatilag minden molyos funkció.)

Persze, jó lenne, ha megjelenne, nem is azt mondom, hogy ne jelenjen, hanem azt, hogy addig is azért megoldható a dolog gépről. :)

Reelka 1136d

(tavaly augusztus-szeptember környékén volt vmi frissítés a molyon, azóta se hozzászólni, se karcolni, se semmilyen új dolgot létrehozni nem tudok. Olvasást elkezdeni tudok, befejezni (bár mostanában azt se mindig) és értékelni tudok (csillagozni nem). Nem azt mondtam, hogy nem lehet máshogy -bonyolultabban- megoldani, de így szerintem egyszerűbb lenne. Nem létszükséglet, csak egy kényelmi funkció, ami szerethetőbbé tenné számomra az oldalt.