24
Csak a "mentés" gombra kattintva záródjanak be a szerkeszthető ablakok

Ha egy párbeszédablakban egy könyvhöz beállítok egy kiadást, automatikusan be is zárja az ablakot, miközben még szeretnék megjegyzést is fűzni a könyvhöz, sorszámot módosítani, stb.
Ha előbb elvégzem a módosításokat, utána állítok be kiadást, akkor az egyéb módosítások eltűnnek.
Ha a módosítások után "mentésre" kattintok, akkor bezárul az ablak és újra meg kell nyitni a kiadás beállításához.
Lehetne ezt egyszerre?

Vélemények


2

Én még annyit fűznék ehhez hozzá, hogy jó lenne, ha csak egy Mentés gomb lenne, mert nem egyszer jártam úgy, hogy beírtam valamit a "Plusz információ"-hoz, majd alul a "Megjegyzés"-hez is, kattintottam az alsó Mentésre, mire a plusz infók elvesztek. Ha meg a felső Mentésre kattintok, akkor a megjegyzések nem mentődnek. Ez így eléggé bosszantó! Túl sok felesleges ablaknyitás, művelet!