9
Ajánlás kérése

Lehetne egy olyan funkció a könyvek adatlapján, hogy ajánlás kérése. Például ha valaki a fülszöveg és a fent lévő értékelések alapján nem tudja eldönteni, hogy tetszene-e neki ez a könyv, rányomhatna erre, és akkor valamilyen listában megjelenne, hogy ajánlást kért, aki pedig már ismeri a könyvet, az válaszolhatna neki, hogy szerinte megéri-e elolvasnia.
Ha volt már hasonló ötlet, elnézést.

Vélemények


3

Ha esetleg véletlenül valaha lesz ilyen, akkor mindenképpen kikapcsolható legyen. :D Nem szeretnék ajánláskéréseket kapni...


2

Hát nem tudom. Szerintem az értékelésekből általában kiderül, hogy megéri-e elolvasni. Érdemes olyan embereket figyelni, akiknek hasonló az érdeklődési köre és ízlése és az ő értékeléseik alapján meg pofonegyszerű a döntés. Annak ellenére, hogy nincs pro-m, van egy bejáratott ízlésőrségem, az ő frissüket naponta nézem, és a "figyeltjeim és a könyv" oldalon megtalálni az értékelésüket, ott is mindig leellenőrzöm. Egy random kapott ajánlattal nem tudom, hogy lehet-e bármit kezdeni, mert nem mindegy, hogy kinek ajánlom. Mást mondok ugyanarról a könyvről a pszichológia és szépirodalom-mumus tesómnak, a krimi-romantika-mániás édesanyámnak és a fantasy/SF vonalon mozgó barátnőimnek.

Meg lehet hogy csak én vagyok vele így, de ha jönne egy ajánlatkérés x könyvről én max annyit írnék, hogy igen/nem + értékelési link jó esetben... nem lennél vele beljebb. Plusz használhatatlanná szemetelődne a frisse azoknak akik népszerűbb/több könyvet olvasnak. Ha meg ki lehetne kapcsolni senki sem válaszolna.... szerintem.

+Egy csomó könyvhöz van már beleolvasó
+Kölcsön lehet kérni a könyvet és ha tetszik/újraolvasós utólag is meg lehet venni szerintem.