53
A privát profil megadása nélkül, a tiltott felhasználók csak a privát profilomat lássák.

Nem szeretnék élni a privát profil bekapcsolásával, ellenben jó ötletnek tartom, hogy akiket tiltok, azok ne lássák az adatlapomat.

Vélemények


6

Egyet értek. Néha jó, ha az ember megválogathatja, kik ne lássák a tevékenységét. Alapvetően nyitott vagyok, de néha egy- egy embert blokkoltatnék.


5

Szerintem is ez lenne a barátságos megoldás. Olvastam egy nagyon érdekes értékelést - és kíváncsi lettem a Moly többi értékelésére, de privát profilja van :(((((( Zsákbamacskát nem szeretnék bejelölni - hogy aztán ha mégsem tetszik amit találok, egy visszavonással megsértsem.
Viszont nekem is van Moly, aki elől szívesen elbújnék - de a privát profilt nem szeretném bekapcsolni, mert barátkozni jöttem ide :)))))))

Boglinc 908d

Javítson ki valaki, ha tévedek, de ha privát a profilja, hiába nyomsz a figyelésre, utána is privát marad... csak akkor láthatod, ha ő figyelni kezd téged...

chhaya 908d

Ugyanígy voltam én is. Tetszett a moly értékelése, de ha nem látom a többit és nem nézhetek körül az adatlapján, akkor honnan tudjam, hogy akarom-e figyelni? És ha nem figyel vissza, akkor tényleg mindegy is, úgy van ahogy @Boglinc is írja...

MFKata 906d

Lehet, hogy a privát profilt is több lépcsőssé kéne tenni.


4

Támogatom!:) Nem szeretnék én sem privát profilt, viszont ha bizonyos személyeket nem akarom, hogy lássák az adatlapom, örülnék, ha lenne erre is lehetőség.


4

Veled vagyok :D

MFKata 924d

Bíztam benned :D


3

Ez jó lenne!


-2

Nem maradt ki egy "ne" vagy hasonló szó a címből?

MFKata 931d

Nem.
http://meta.moly.hu/responses/736
Fenti hozzászólásból indult ki az ötlet, lehet finomítanom kéne a leíráson.

update: átírtam a szöveget, remélem elég egyértelmű :-)

petamas 926d

...és így már értem is. :)


-9

Nekem ezzel még mindig az a bajom, hogy te döntöd el kit tiltasz ki! Persze jogos, hogy nem is akarod, hogy lásson, viszont bármikor bárkit kizárhatsz úgy hogy még indokolni se kell, ő pedig pislog és igazából azt se érti miért történt.
Nagyon egyoldalú és ez még tovább fokozni, nem elég a kihívás kitiltás? hozzászólás tiltás ?

MFKata 930d

Ha beállítom a privát profilt, akkor senki nem látja az adatlapom. Így meg mondjuk 3 ember nem látja.
Így azok is látják az adatlapom, akikkel eddig még nem volt kapcsolatom, de még lehet.
Sztem kevésbé drasztikus, mint a teljes privát profil átkapcsolása.

Illetve normális ember nem találomra alkalmazza a tiltást, annak van előzménye.

csillagka 930d

normális ember ? annyifélék vagyunk különböző érték és sértési szinttel, ezt kivetíteni szerintem káros és veszélyes (persze lehet hogy én látom így)
Megjegyzem rájöttem aki zárkózik az zárkózzon, de ebbe a javaslatban bizony benne van hogy simán tiltom mert nem szimpi, így legalább nem néz meg !
Ettől még többen gondolnák milyen jó is valakit kitiltani, legalább ez is megoldódik! (a normalitás mindig viszonylagos)

MFKata 930d

Én úgy gondolom, ha már tiltok valakit annak oka van. Nem fogok hasraütésre, például minden T betűst tiltani. Erre gondoltam a fentieknél.

Az, hogy valakiti azért tiltok mert nem szimpi, vagy mert olyan hozzászólásai vannak, vagy mert egyszerűen nem akarom, hogy ez a személy engem lásson- az igenis az én saját véleményem.

Nem tudom, hogy ez mitől rosszabb, mintha a teljes profilomat priváttá alakítanám.

csillagka 930d

A teljes profil elrejtése, egy zárás ( lehet rajta vitázni, szerintem egyenértékű a fél törléssel) komoly döntés, egy remete sors, de ha ezt csak bizonyos személyekkel teszed azzal te semmit nem veszítesz, ő pedig igen, ezért egyoldalú!
(tudom hogy ezzel a véleménnyel nagyon egyedül vagyok a molyon, de szerintem! nem szabad senkinek megadni a jogot hogy másokat minősítsen (akármilyen indíttatásból is) ott a rejtés azt lehetővé tenném mindenkinek Pro nélkül is, akire nem vagyok kíváncsi azt ne lássam (szívem joga) de csak magamat korlátozhassam.

Sheeana 897d

De azért a való életben is előfordul, hogy van olyan ember akivel nem szívesen találkozol vagy beszélsz vele. Esetleg olyan véleménye van valamilyen számodra sarkalatos kérdésben , hogy nem szeretnél semmiféle kontaktust vele.(nem kell, hogy személyes legyen, elég ha olvasol egy olyan megnyilvánulást tőle, amire azt mondod, hogy na nem) Az meg hogy indoklás nélkül... Hát hadd ne kelljen már magyarázkodni. Mondom úgy, hogy nem igazán élek sem a rejtés sem a tiltás lehetőségével. De ha belegondolsz, ezzel az emberek többsége a konfliktust akarja kerülni, és az nem egy elítélendő dolog egy közösségi oldalon.

csillagka 894d

igen van ilyen, viszont akkor is magamat korlátozom, tehát mondjuk nem megyek oda ahol van, vagy elvonulok a szoba másik sarkába, de nem őt tiltom ki egy rendezvényről. ( persze ez a hasonlat is sántít hiszen a szülinapi bulimra biztosan nem fogom meghívni)