104
Privát profil mellett/helyett "Csak moly.hu tagoknak látható profil" opció

Mert szerintem túlzás, hogy privát profil esetén semmit nem látni a felhasználóból, de az is zavar, hogy bárki nem-moly böngészheti a csak ide szánt dolgaimat.

Vélemények


4

Szerintem is jó lenne ha kicsit át lenne dolgozva ez a privát profil dolog. Jelenleg egy privát profilból a felhasználónév látszik csak, és szerintem a többség a "személyesebb" adatait akarja így védeni és nem eltitkolni, hogy mit olvasott 2016-ban és hány könyv van a kívánságlistáján... Jó lenne valami olyan beállítás, hogy privát - csak molyos - mindenkinek látható, vagy valami hasonló. Vagy vonatkozzon magára a személyes adat fülre.


3

Szeretem a molyban, hogy megnézhetem, hogy ki kedvencel vagy pontoz fel egy könyvet, ami nekem is tetszett és miről van még jó véleménye, mert az lehet, hogy nekem is tetszik majd. Ezt a lehetőséget megöli a privát profil. Nem is egészen értem, hogy egy közösségi oldalon miért van ilyen lehetőség...


2

A "mellett" opció nekm is tetszene.


-4

Ne írj olyant, amit nem vállalsz bárki előtt.

chhaya 882d

A net lényege elvileg épp a névtelenség lenne, vagy nem?

Csabi 882d

Mér', téged chhaya-nak hívnak?
A net lényege nem az, hogy névtelenül bármit megtehetünk (vagyis nem ez kéne, hogy legyen).

chhaya 882d

Azt én sem gondolom, hogy a névtelenség azt jelenti, hogy bárhol szabadon garázdálkodhatunk. De ha mondjuk adott egy oldal, aminek a felhasználója vagyok, és oda megosztom a tartalmaimat, akkor arra lehet igényem, hogy csak annak az adott oldalnak a felhasználói láthassák, mivel nekik szánom. A privát profil nekem sem tetszik, de a csak moly tagoknak látható profil nem lenne rossz.