-8
A profilunkon képpel együtt jelenjenek meg a kedvenc szereplők, alkotók is

A profiloldalunkon a kedvenc könyvek ugyebár borítóképpel jelennek meg. Ennek a mintájára a többi kedvenc (szereplők és szerzők főleg, de esetleg a kiadók is) is jelenhetne meg képpel együtt. Hogy mi ennek az értelme? Nos, puszta esztétika: talán nem én vagyok az egyetlen, aki szívesen látná a kedvencei profilképét az oldalán. :)

Vélemények


6

A szerzők képe konkrétan nem zavarna, de zsúfolttá tenné az adatlapot szerintem. A szereplőkét viszont kifejezetten utálnám, mert nekem Gandalf pl. nem Ian McKellen, és Howl sem az az animeszörnyedvény, amiről képek vannak az adatlapján. Szóval én minimum azt szeretném, hogy ki lehessen kapcsolni ezt a funkciót, ha lesz. :)

Jogos, ám korántsem megoldhatatlan. Lehessen tehát beállítani azt is, hogy mely képpel szeretnéd látni az illetőt. (Mintha borítókkal is lenne valami hasonló... asszem.) Ezt követően feltöltesz a kedvenceidhez olyan képet, ami egyezik az elképzeléseiddel - és no problemo. :)

NannyOgg 653d

És mit csinálok, ha az a kép a fejemben van? :)

Érdekes felvetés, megmondom őszintén, eszembe se jutott. Talán azért, mert én nem szoktam igazán részletesen elképzelni a szereplőket, illetve ha van valamelyikről "hivatalos" kép, akkor az nekem megfelel, azt az alakot ölti az én fejemben is.
Áthidaló megoldás lehetne esetleg külön venni az alkotókat és a szereplőket, így ha valaki csak az egyiket szeretné képpel együtt látni, megtehetné. A hozzám hasonlóan kevésbé vizuális típusok meg bepipálhatnák a szereplőkét is.