-5
Előnézeti lehetőség karc, hozzászólás, üzenet elküldése előtt

Jó lenne, ha karc/hozzászólás/üzenet elküldése előtt meg lehetne nézni, hogyan is fog kinézni, még az elküldés előtt, így lehetne ellenőrizni, hogy a formázás során nem rontottunk-e el valamit és biztosan úgy fog megjelenni, ahogy gondoljuk.


-15
üzenet szerkesztése

Szerintem jó lenne, ha az elküldött üzeneteket lehetne még utólag szerkeszteni. Arra az esetre, ha pl. elgépelünk/elírunk valamit. (telefonon/tableten ez gyakran előfordul)


-4
Üzenetek egyéni szerkesztése, törlése

Sajnos most belefutottam egy olyan szituációba, hogy elküldtem egy üzenetet egy molynak, de olyan körülmények álltak fel, hogy szívem szerint törölném azt az egy üzenetet a teljes beszélgetésen belül.
Szerintem jó lenne, ha a beszélgetéseken belül lehetne az üzeneteket egyesével kezelni (szerkesztés, törlés stb...)


51
Lehessen csatolmányt mellékelni az üzenetekhez

Ne csak képet, bármit, szöveges fájlt, hanganyagot. Sokan levelezünk így közös érdeklődési körben mozgó emberekkel, akikkel szeretnénk megosztani egy fotót, vagy akár egy szöveges fájlt, bármit. Erre most mindig más, külön felületet kell használnunk. Kényelmesebb lenne ezt itt megtenni közvetlenül.


-7
Értesítés, üzenet érkezésének a jelzése hanggal,zenével

Gyakran nem is hallom, hogy üzenetem érkezett, mivel más oldalakon bolyongok. Jó lenne, ha lehetne olyan beállítás, ami lehetőséget ad az értesítések és üzenetek érkezésének a jelzéséhez. Valamilyen kis hang, bármi, amitől rögtön tudom,hogy írtak. Esetleg lehetne úgy, hogy akinek kell bekapcsolja a hang-értesítését, akinek pedig nem kell, az figyelmen kívül hagyja.


104
Privát üzenetben lehessen képet küldeni

Ezt pro tagságtól függetlenül. Levelezek itt molyon, és néha jó lenne, ha képet is tudnék küldeni, úgy, hogy közben nem vagyok pro tag.


37
Üzenetek visszaolvasása.

Pár napja szembesültem azzal, hogy a privát levelezéseim között vannak olyanok, akikkel már több ezer üzenetet váltottunk (ez van, szeretünk csacsogni :D). Viszont az a problémám, hogyha egy régebbi, mondjuk egy tavalyi infóra szeretnék visszakeresni, akkor végig kell lapoznom az összes hozzászólást, ami hosszú-hosszú percekig is eltarthat.
A legutóbb ezt már úgy oldottam meg, hogy kitámasztottam az "End" gombot :), viszont mire visszaértem a kávéval, kifagyott a böngészőm. :P

Erre nem lehetne egy megoldás, hogy lapozhatóak legyenek az üzenetek mondjuk 20-50-100 darabonként?


27
Az üzenetkereső keressen az üzenetek tárgyában is.

Az üzenetkereső nem keres az üzenetek tárgyában, csak az üzenetek szövegében. Szerintem az lenne a logikus, ha a tárgyban is keresne: könyv adás-vételről szóló beszélgetésekben például legtöbbször csak a tárgyban szerepel a cím, pedig az alapján szeretnék keresni.


44
Új karc, levél írásánál folyamatosan mentődjön a tartalom egy piszkozatba, melyet csak mi láthatnánk.

Sokszor jártam már úgy, hogy valamit írni szerettem volna, de elment a netem; leállt az oldal; újraindult a gépem vagy véletlenül elkattintottam...Gondolom más is járt már így, ez megoldaná ezeket a problémákat is.


15
Az üzeneteknél látszódjon, online van-e a másik fél (akkor is, ha nem egy figyeltről van szó).

19
Látszódjon, hogy elolvasta-e az üzenetet

Nem tudom, mennyire megoldható, hogy ha valakinek küldök privát üzenetet, akkor valahogyan kapjak visszajelzést arról, hogy elolvasta, amit írtam.


15
Üzenetváltásokban is lehessen csillagozni.

Főleg soktagú üzenetváltásoknál fordul elő, hogy valaki ír valami vicceset/találót, de nem akarok 20 embert azzal terhelni, hogy beírom, hogy ":)", mégis szeretném jelezni a szerzőnek, hogy tetszett, amit írt. Hozzászólásoknál ilyenkor csillagozok, de üzeneteknél jelenleg nem lehet.


47
Egyéni mappák létrehozása az üzeneteknek.

(@Elisorne ötlete)