12
Utazókönyv jelentése

Amennyiben az utazókönyv tulajdonosa nem ad visszajelzést a könyvvel kapcsolatban (hogy elérhető-e még, vagy hogy útjára indul-e egyáltalán), akkor lehessen jelenteni a molynak, hogy törölhessék. Vagy egy plussz gombot, hohy aktív, vahy épp passzív az utazókönyv. A visszajelzés utazókönyvvel kapcsolatban is jó lenne.


12
Utazókönyvön való résztvétel

Egy olyan észrevételem van, hogy a már továbbadott utazókönyvet sehol nem mutatja a rendszer. Lehetne a "Jelentkezés az utazókönyvre" és a "Saját utazókönyvek" fül mellett egy korábbi résztvételek utazókönyveken c. fül is.


11
Saját utazókönyv és magánkönyvtári példány összekötése
Izolda 779d iktatva

23
Utazókönyvek leszűrése

Szerintem hasznos lenne, ha nem csak rendezni lehetne (a jelenleg 42 oldalnyi) utazókönyveket, hanem szűrni is (azon kívül, hogy a figyeltjeim utaztassák őket), azokra a könyvekre amik a várólistámon vagy a kölcsönkéréseim között szerepelnek. (Vagy persze fordítva is jó lenne: ha a várólistámon ill. a kölcsönkéréseim között lehetne szűrni azokra, amikből épp van aktív utazókönyv.)


11
Értesítés utazókönyvről

Lehessen könyveknél valamilyen formában értesítést kérni arról, ha valaki elindítja utazókönyvnek. Alapból azt gondoltam, hogy a "Könyv figyelése" menüjében van olyan pipálható opció, hogy "Utazókönyv", tehát ha utazókönyv érthető el belőle, az bekerül a frissbe. Szerintem már ez is jó lenne, de perpill nincs ilyen lehetőség.


38
Az utazó könyveknél látszódjon, hogy mikor vették át

A jelentkezés időpontja mellett vagy helyett az is látszódjon, hogy mikor kattintottak a Nálam van gombra, s így nyomon követhető legyen, hogy hány napja van az illetőnél.


5
Utazókönyvek listájában és a Piactéren a könyv címe mögött megjelenhetne a molyos %.

Ezeket a listákat böngészve sokszor előfordul, hogy nem konkrét könyvet keresek, hanem csak ötleteket gyűjtök, nézelődök. Sokat segítene, ha megjelenne a molyos értékelések %-a is a könyvcím mögött.


12
Az Utazókönyv jelentkezések rendeződjenek csoportokba

Nekem sokszor problémát okoz az utazókönyvek rendszerezése, mert van, ami még nem indult, van, ami már járt nálam, van, ami még nem, és elég átláthatatlan, hogy a jelentkezések csak egyben láthatók.


67
Új utazókönyv felvitelekor megjelenhetne a könyvet kívánság- és várólistán tartók frissében

Attól függetlenül, hogy figyelik-e a könyvet.
Esetleg a könyv íróját kedvencelők/figyelők frissében is.
Update: a kölcsönkérők frissében is megjelenhetne.


31
Utazókönyveknél lehetne olyan jelölő, hogy "már járt nálam"

Ez automatikusan jelenhetne meg annál az utazókönyvnél, ami már járt nálam.


31
Utazókönyv indításakor legyen egy "elindítom" és egy "hazaért" gomb a könyv gazdájánál

Jelenleg amikor elindul egy könyv, nincs lehetősége jelölni a könyv gazdájának, hogy már elindult-e a könyv.
És ugyanez igaz a hazaért könyvekre is: nem lehet jelölni, hogy megérkezett, csak az látszik, hogy az utolsó továbbadta.
(Esetleg lehetne erre is majd szűrni az utazókönyveimet...)