5
Kívánságlistán lévő kiadásról érkezzen csak rendszerüzenet
Detty89 45d iktatva

11
Alkotó könyveit kívánságlistára tenni csoportosan

Kedvenc alkotómat figyelem, de több mint 100 könyve létezik. Ebből csak töredéke van meg. Szuper lenne egy olyan funkció, ami azután, hogy leszűrtem a nincs meg példányokat, csoportos kívánságlistára tételt biztosítana. Mondjuk kis jelölőnégyzetekkel kiválaszthatnám, vagy egy egy plussz gomb, hogy csoportos kívánságlista, és ha rákattintasz leszűri azt ami nincs meg, majd a listára helyezi.


7
Sorbarendezés felkerülés szerinti csökkenő sorrendben

A polcokat, a listákat, a várólistát és a kívánságlistát ne csak felkerülés szerinti növekvő, hanem csökkenő sorrendben is lehessen rendezni; így aki szeretné, annak mindig a legfrissebb elem lehetne legfölül.


13
Értesítés bolti akcióról kivánságlistán található könyv esetén

Sziasztok,

Jó, hogy emailt kapok, ha új eladó könyv került fel azok közül amiket kívánságlistára raktam.
Nem lehetne megoldani ugyanezt, ha mondjuk egy bolt leakciózza? Beállítanám, hogy értesítsen, ha pl. 40%-nál nagyobb akcióba kerül a könyv valamelyik boltban.
2-3 hetente átfutom a kívánságlistámat és megnézem a kis '-x%'-is jeleket rajtuk, de sokszor van, hogy rajta marad egy egy akció és a könvesbolt oldalára kattintva már csak azt látom hogy lecsúsztam róla (legutóbb egy bookline-os 50%-os akcióról csúsztam le vagy 5 könyvnél)
Köszi


32
Értesítés kívánságlistás könyv megjelenéséről
mrsp 893d iktatva bővebben

Kapjunk frisst arról, ha egy kívánságlistás könyv megjelenési dátuma elérkezett.


44
Könyvek egy cimkével - sorozat szűrés

Kerestem könyveket ugyanabból a kategóriából. Pld "sci-fi" cimke. (El akarom olvasni a legjobbakat.) De szeretném szűrni a listát, aszerint, hogy sorozat-e vagy nem. Nem érdekelnek a sorozatok, csak "rendes" könyvet akarok olvasni. Jó lenne ha lehetne.

Ez amúgy több helyen is elérhető lehetne.
1. Az egyszerű könyvkereső sem tudja ezt, pedig sokszor tetszene.
2. Várólista is tud szűrni rendezni, de nem ezzel a kritériummal.
3. Kívánságlista

...

stb


33
Kívánságlistán jelölt ajándék könyvek

Saját tapasztalat, és a bénázás következménye hogy valaki bejelölte a kívánságlistámon, hogy meg szeretne ajándékozni a könyvvel. Én ezt nem vettem észre, és megvettem magamnak. Így szegény ajándékozónak elég nagy gondot okoztam. :( Az ötletem az lenne, hogy ha valaki bejelöl egy könyvet ajándékozásra, kaphatnék-e egy saját frisst, vagy egy e-mailt? Persze ne szerepeljen benne, hogy ki szeretne ajándékozni, csak valami olyasmi, hogy a kívánságlistámon XY-könyvnél változás/jelölés történt.
@imma javaslatára, mondjuk, hogy ne rontsuk el a meglepetés örömét, lehetne bekapcsolható funkció. Aki igényli él vele, aki nem az nem kapcsol értesítés.
Mit szóltok hozzá molycik?


35
Beszerzés alatt gomb a kívánságlistára
Biry 980d iktatva bővebben

"Beszerzés alatt" gomb a kívánságlistán, amivel egyszerűen jelezni lehetne, egy gombnyomással, hogy az adott könyv már épp beszerzés alatt van (ez a funkció csak a kívánságlista tulajdonosának lehetne elérhető).


3
Megajándékozom ezzel a könyvvel funkciógomb beépítése a Kívánságlisába
Biry 980d iktatva bővebben

Kívánságlistán a "Megajándékozom ezzel a könyvvel" lehessen egy gombnyomással jelölhető, vagy leszedhető a jelölés a jelölő által, ne csak a beállításból.


21
Kívánság - és várólistára tett könyv adatlapjáról egy kattintással el lehessen érni a listaelemet.

Pl. ha egy könyv adatlapját böngészve kiválasztjuk, hogy melyik kiadásban szeretnénk megszerezni, egy kattintással a kívánságlistához juthassunk, hogy be is tudjuk ezt jelölni.


53
Egyszerűbb kívánságlista és várólista kezelés
OMAM 1032d iktatva bővebben

Volt olyan, hogy egy nap több, mint harminc könyvet akartam a várólistámra tenni, és ehhez mindig fel kellett keresnem a könyv adatlapját, aztán még külön kattintgatni. Rengeteg idő elmegy ezzel, sokkal egyszerűbb lenne, ha ugyanúgy lehetne könyveket hozzáadni várólistához/kívánságlistához, mint a polcokhoz.


-11
Fix kívánságlista

Lehessen rögzíteni bizonyos könyveket a kívánságlistánkon, hogy akkor se tűnjenek el róla, ha rányomunk a megszereztem gombra.


13
Kívánságlista egy gomnyomásos funkciókkal

Kívánságlistán a "Megajándékozom ezzel a könyvvel" lehessen egy gombnyomással jelölhető, vagy leszedhető a jelölés a jelölő által, ne csak a beállításból.
Ennek mintájára lehetne egy "Beszerzés alatt" gomb is a kívánságlistán, amivel egyszerűen jelezni lehetne, egy gombnyomással, hogy az adott könyv már épp beszerzés alatt van (ez a funkció csak a kívánságlista tulajdonosának lehetne elérhető).


-22
bookline profil integráció

A bookline profilról lehessen áthozni a kívánságlistát és a megrendelt könyveket.


-12
Kívánságlista - extrákkal

Sokszor megtörténik, hogy látok egy könyvet ami nagyon érdekelne, kívánságlistázom, de csak az eredeti, angol verzióját.

Tulajdonképpen a magyar verzió érdekelne majdanán (ha lefordítják, vagy ha megjelenik majd valamikor)

Más is szokott így járni? Kellene egy ilyen? Lehetne egy ilyen?

(Valahogy megjelölni, esetleg akár jövöben kukacolást kapni automatikusan ha megjelenik a könyv magyarul, vagy legalább egy magyar moly-könyv-oldal)


-12
kivánság lista csoportosítva

nagyon jó lenne szerintem ha a kívánság listára tett könyveket lehetne csoportosítani az alapján hogy mennyire szeretném pl hogy 100% 90 % 80% stb :))


28
Kívánságlistáról megszerzett könyvek megjegyzései és kommentjei kerüljenek át a példányra.

Amikor egy kívánságlistás könyvet felveszek a magánkönyvtáramba a "Most szereztem meg" gombbal, az automatikusan törlődik a kívánságlistámról. Így azonban elvesznek egyrészt a megjegyzések ("miért is akartam megvenni ezt?"), másrészt az esetlegesen a kívánságlista-elemhez mások által írt kommentek is. (Tök jó beszélgetések szoktak időnként kialakulni a kívánságlista-elemek alatt, amik azonban a könyv megszerzésekor örökre eltűnnek.)

Jó lenne, ha a megjegyzés és a kommentek ezek átvándorolnának a frissen felvitt magánkönyvtári példányhoz.

(Várólistás könyvek esetén ugyanez történik a megjegyzésekkel, amikor elkezdem olvasni őket: http://moly.hu/bejegyzesek/most-olvasom-jobban . A várólistaelemek kommentjeivel kapcsolatban itt van ugyanez az ötlet: http://meta.moly.hu/posts/707)


-6
Legyen lehetőség több kívánságlista létrehozására (a polcok és a listák példájára), hogy különféle szempontok szerint (pl. műfajok, írók, stb.) rendszerezhessük a kívánságlistás könyveinket.

51
Privát tartalom választhatósága

Kicsit hiányolok egy 0,1 (nem/igen) típusú lehetőséget leginkább a polcok illetve a Várólista/Kívánságlista tekintetében.
Szerintem eldönthetőnek kéne lennie, hogy a Várólista/Kívánságlista/Polcok a nyilvánosságnak vannak-e szánva vagy a saját, privát profilomhoz szeretném hozzárendelni. Ezt továbbgondolva az efféle "magán" listákat is meg lehetne osztani figyelőkkel/figyeltekkel/ízlésőrökkel/Zónákkal, de itt is 0, 1.
Lényeg a lényeg, szerintem hasznos lenne, ha lehetne privát adatbázist is építgetni, illetve beállítani, hogy mit is szeretnék megosztani, és azt kivel.


66
Egyszerre több könyv kijelölésére legyen lehetőség a várólistán és a kívánságlistán.

Nagyban segítené a várólistáról/kívánságlistáról történő könyvek törlését, sok időt meg lehetne spórolni ezzel a funkcióval.


24
Kívánságlistán lehessen Tartósan beállítani, hogy időrendi sorrendben mutassa a könyveket

Nagyon zavar, hogy mindig a több éve feltett könyvek vannak a lista legelején. Magamnak ugyan át tudom állítani, de minden egyes alkalommal külön kell, és a fő lényeg egyébként is az lenne, hogyha vki ránéz a listámra, akkor a frissen rápakolt, és vágyott könyveimet lássa először.


74
A "Megajándékozom ezzel a könyvvel" funkciónak legyen elévülési ideje

Sokszor előfordult már, hogy bizonyos könyvet bejelöltek a kívánságlistán, viszont hónapok elteltével került csak le az ajándékdoboz, mert az a bizonyos személy, aki megnyomta a "Megajándékozom ezzel a könyvvel" gombot, elfelejtette, hogy egyáltalán bejelölte, viszont már nincs szándékában megajándékozni.
Javasolnék egy bizonyos időnkénti emlékeztetőt, például 3 havonta kérdezzen rá az "Ajándékba szánod" könyvekre.


103
Lehessen a kívánságlistán kiadóra is szűrni.

Főleg az adott kiadó akciójakor ez igen jól jönne.
szerk(gyberna): Ez ne csak a saját kívánságlistánkkal működjön, hanem akárkiével, és akkor is, ha nem állított be kiadást (ekkor az összes kiadót vegye figyelembe)


50
Teljes polcok/listák/sorozatok könnyű kívánság- vagy várólistára helyezése, ill. magánkönyvtárba felvétele (eladónak jelöléssel vagy anélkül).

Ez segítene a polcokon tárolt eladó könyvek és kívánságlisták migrálásában.


28
Kívánságlistáról közvetlen áthelyezhetőség várólistára

39
Kívánságlista és várólista rendezésénél is legyen 'Könyvek ábécébe rendezés' gomb

Azért, hogy maradjon is úgy, ne csak megtekinteni lehessen ábécé rendben.


66
Kívánságlistához több kiadás hozzáadása.

Ha egyáltalán nem társítok hozzá, akkor meg a kiadói listán nem jelenik meg. Az pedig nagyon jól jön, mikor egy kiadó akciózik, és gyorsan át akarom futni a listámat, mit is akarok tőlük megvenni.
(@Odilia)