7
Irreveláns olvasatlan sorozatok

Olvasatlan sorozatok irrevelánssá jelölése, ugyanúgy, mint a könyveknél.


31
Bizonyos címkéket egyszerre lehessen "Irreleváns" jelzővel ellátni

Gondolok itt pl. a mese-, gyermekkönyvekre.
Az olvasmánylistán szűrök a mesére, és ott mondjuk egy kattintással az összeset irrelevánsnak tehetném.


7
Könyvtesók értékelési.

Nagyon szeretném könyvtesóim olyan értékeléseit olvasni a frissemben amelyek olyan könyvekről szólnak amit mind a ketten olvastunk és hasonlóan értékelten.
Persze akiket nem érdekel azoknak kikapcsolható funkcióval.


21
Finomítási tippek a könyvtesók ajánlásaihoz
Noro 919d iktatva bővebben

Néha belenézek, mit ajánl a könyvtesó az én nevemben másoknak. És azt látom, hogy olyan hamis képet fest rólam, ami szabályosan nevetséges.
Tízből átlag 8-szor olyat ajánl, amiről idejét sem tudom, mikor olvastam. Továbbá olyanokat, amiknek amúgy is magas az olvasottsága, ergo nincs szükségük ajánlásra.
Javaslataim:
1) ajánljon a rendszer olyan könyveket, amik az adott felhasználó aktuális ízlését tükrözik (mondjuk az utóbbi 5 év olvasmányaiból)
2) olyanokat, amelyeknek az értékelése magas, de az olvasottsága alacsony


-4
Könyvtesók ajánlásait is lehessen szűrni

Jelenleg egy listát kapok, szűrési lehetőség nincs. Szerintem nagyon jó lenne, hasonlóan pl. mint a piactérnél, csak itt nem "Kívánságlistámon" checkbox lenne, hanem "Várólistámon" :).


12
Könyvtesók: irreleváns jelölés a "saját" ajánlásokat is szűrje mások adatlapján
Noro 1344d iktatva bővebben

A könyvtesó rendszer szinte csak olyan könyveket ajánl az én nevemben másoknak, amelyek nem tipikus olvasmányaim. Pl. iskolai kötelezőket, amiket 20 éve szerettem. Hiába nyomom rájuk az irreleváns jelzőt, ennek a megszűrésére az szemmel láthatóan nem alkalmas. Pedig jót tenne a lelki nyugalmamnak, ha lenne egy minimális kontroll ezen az oldalon is.


38
Könyvtesók listázásakor egy könyv különböző nyelvű fordításait ugyanazon könyvként értelmezze

Nagyon örülök az új Könyvtesó funkciónak, de sokszor ajánl a könyvtesóktól olyan könyvet, amit már olvastam, csak más nyelven. Ezért arra gondoltam, hogy további fejlesztés lehetne, hogy azokat a könyveket, amik össze vannak már eleve kapcsolva, de különböző nyelvűek, a Könyvtesó kereséskor ugyanazon könyvként értelmezze. Tehát ne ajánla ugyanazt a könyvet magyarul, ha pl. angolul már olvastam. Valamint, ha én angolul olvastam, ő meg magyarul, ugyanúgy összevethetné az értékeléseinket és figyelembe vehetné a könyvtesók rangsorolásakor.