11
merítés írás alkotóhoz, könyvhöz kapcsolhatósága

Mert szerintem tök hasznos lenne, ha egy írói adatlapon pl látható lenne, ha szólt róla merítés írás. Könyvnél dettó.


6
merítés cikkek polcra rakhatósága

Polcra lehetne valahogy pakolni a merítés írásokat is? Tök jó lenne, ha lehetne őket is polcosítani, akár csak valami előnézetben, de hogy le tudjam menteni azokat, amit érdekesek voltak.


9
Merítésnél 1 felhasználó 1 olvasottságot jelentsen!

Így lenne fair...


6
Finomítás a Merítésbeli keresésen

Ha konkrét rovatra keresünk, akkor a találatok között először mindenképp magát a rovatot listázza ki, azt követően pedig azokat a helyeket, ahol meg lett említve a rovat.


45
A Merítés rovatai olvasottságának és nem csak kedvelésének jelölése

Ahogy a saját karcoknál látható, hogy hányan nyitották meg, esetleg olvasták a karcot, a Merítés rovatainál is szerencsés lenne, ha minimum a szerkesztők és esetleg az olvasók is láthatnák a rovat olvasottságát


27
Merítés szerkesztéshez keresési segítség

– a könyvek, alkotók adatlapján szerepelhetne, hogy Merítésben volt már, pl. jobb oldali menüben lenne a többihez (értékelés, idézet stb.) hasonlóan egy „Merítés” is.
– továbbá hasznos lenne a korábban a Merítésben már felhasznált értékeléseknél, idézeteknél, karcoknál, ha kapnának valami jelzést: a kis lila M betű akár ott is használható lehetne a fogaskerék mellett pl.


-2
én+könyv link bövitése

Jelenjen meg a linkben, ha az értékelés vagy hozzá kapcsolt saját idézet megjelent egy merítésben.


58
Merítés-tartalmak jelölése

Ha valamely értékelés, karc, idézet már szerepelt valamelyik Merítés-szám rovatában, akkor azt jó lenne valahogy jelölni az adott tartalmon - pl. úgy, mint a Molynyomozó ujjlenyomat ikonja -, amire rákattintva el lehetne jutni az adott szám adott rovatához.


31
A Merítést nem kéne annyira eldugni.

Minden egyes alkalommal vért izzadok, míg megtalálom.


28
A Merítés egyes rovatainak oldaláról legyen link ugyanannak a rovatnak az összes számához
Juci 1683d iktatva bővebben

Tehát pl. a Tollvonás rovat 2012 októberi számát olvasva egy kattintással át tudjak lépni bármelyik másik számához. (Ezt bizonyos rovatoknál, amelyeknek időközben változott a nevük vagy az alcímük hónapról hónapra megjelenik a rovatnévben, nem lehet pusztán a rovat sorszámának átírásával megtenni.)