15
Az Ajánlom gombra kattintók neve legyen felsorolva külön menüpontban (pl. Ők ajánlják címmel)

Gyakran ajánlok könyvet figyelőimnek, illetve kíváncsi vagyok mások javaslataira. Szeretnék olyan menüpontot a könyvadatlapon - például Ők ajánlják címmel -, ahol látható azoknak a molyoknak a neve, akik olvasásra ajánlották az adott könyvet.


29
Könyv adatlapján látható legyen, kik és hányan ajánlották a könyvet.

Már most is lehetőség van "ajánlom" gombot nyomni a könyvekre (a könyvadatlapon a legördülő listában), viszont ha most ajánlok egy könyvet ily' módon, ezt csak (ha jól tudom) a figyelőim látják a frissben, valamint a profilomon látható, hogy mely könyveket ajánlom.
Hasznos lenne, ha egy külön menüben a könyvadatlapon is látható lenne, hogy hányan és kik ajánlják az adott könyvet (így azt is meg tudnánk nézni, hogy a figyeltjeink közül ki ajánlja a könyvet).


25
Legtöbbet ajánlott könyvek listázása

Nagyon hasznos funkció lenne (szerintem), ha ki lennének listázva egy menüben azok a könyvek, melyeknél a legtöbben nyomták meg az "ajánlom" gombot. (Ami majd abban az esetben esetleg kerülhetne központibb helyre is, hogy szembetűnőbb legyen, könnyebben rátaláljanak a molyok erre a gombra, aminek így nagyobb jelentősége is lenne, mint amekkora jelenleg.)
Most csak az olvasottság/értékeltség/kedvencelés stb. szerint lehet sorba rendezni a könyveket (az "Összes könyv" menün belül), de az olvasottság még nem jelenti azt, hogy az olvasóknak tetszett is az adott könyv, ahogyan az értékelés/kedvencelés sem mindig teljesen irányadó, sok (olvasásra érdemes) könyv kimarad így: én pl. ajánlanék olyan könyvet is, ami nem kapott tőlem 5 csillagot, viszont olyan műnek tartom, amit jó ismerni, mert hozzátesz az emberhez, és még évek múltán is jó szívvel emlékszem rá vissza. Így ezeket is ajánlanám mások figyelmébe, mert érdemesnek tartom az olvasásra, minden esetleges hibája/tökéletlensége ellenére is.


2
Friss csoportos ajánlások

A frissből előhozott 'Csoportos ajánlások' elemei mellett nem lehetne csillag a kedvelésnek/'tetszikelésnek'? Illetve alatta megjegyzés/szöveges hozzáfűzés mező?


15
Automatikus könyvajánlás, ami még tetszhet

A cél a "Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is" rész kiegészítése goodreads mintájára. Új funkcióként vagy a régivel kombinálva be lehetne vezetni az automatikus könyvajánlást. Ha tetszik egy könyv és jóra értékeli vagy kedvenceli valaki, akkor feljöhetne pár könyv, ami szintén tetszhet neki. Ezeket automatikusan válogatná az oldal az alapján, hogy mely az említett könyvhöz hasonló címkéjű, témájú könyveket kedvenceltek vagy értékeltek jóra mások is.


30
Mit olvasnak a figyeltjeim?

Nem tudom, ki hogy van vele, de én örülnék egy ilyen nevű gombnak/menünek.
Mit olvasnak a figyeltjeim?
Mert olyan jó lenne néha megnézni ki mit olvas, de nem úgy, hogy látom a frissben vagy a figyeltem adatlapján (ez amúgy is csak egyesével lehetséges). Sokszor előfordul, hogy nehezen tudom eldönteni, mit olvassak, és ebben ez a gomb vagy menü is segítség lehetne. :)


0
ajánlás cselekvés átnevezése

"XY felszavazta a következő ajánlást:" helyett nem lehetne csak "XY ajánlotta a következőt:"

Azt hittem egy idő után kiforrja magát. Nem mintha rettentő fontos lenne, pusztán csak esztétikailag.

Leszavazásra (ha az még van) lehetne "nem javasolta" vagy "nem tudja javasolni a következőt".


12
Az összes ajánláshoz lehessen hozzászólni, és lehessen őket csillagozni, ill. könyvjelzőzni
BookMoly 1116d iktatva

21
Személyes ajánláshoz legyen hozzászólás opció

Mert könnyebb lenne megbeszélni könyveket,mint pm üziben