8
A Moly applikációban is legyenek elérhetők az egyes polcoknál a "Felkerülés szerinti rendezés" és "Ábécébe rendezés" gombok
deaxx 216d iktatva

7
Lehessen moly applikációban is rendezni a Kedvenc könyveket (Pl. ugyanúgy, mint a Kitüntetéseknél, Fogaskerék: Hely: 1, 2...)
deaxx 229d iktatva

15
Moly alkalmazás iOS-re

26
Plecsnik rendezésének lehetősége telefonról/tabletről is

Jó lenne, ha lehetne megoldást találni arra, hogy a kitüntetések sorrendjét androidon is lehessen rendezni, ne csak asztali gépen. Próbáltam a böngészőben átállítani asztali nézetre, de sajnos úgy sem működik.


25
Linkelési lehetőség a telefonos applikációban

Gyakorlatilag kihívásokat nem tudok mobilról teljesíteni, mert olvasási és értékelési linket nem tudok másolni, karc linkeket se tudok másolni stb. stb.


7
A mobil alkalmazásban legyenek nagyobbak a betűk

Sajnos többször is félremegy, ha rákattintok valamilyen részre. Túl kicsik a betűk. Esetleg lehetne nagyobb? Nem tudom, hogy másoknál hogy van, de nekem nehezemre esik telefonon netezni, mivel többször kell oda-vissza nyomkodnom, hogy a megfelelő helyre jussak el.


19
A mobil alkalmazásban legyen nagyobb az olvasmányok haladását jelölő mérce.

Ha mobilról akarom bejelölni, hogy hol jarok a könyvben, akkor nagyon nehéz, gyakran csak tizedjére sikerül rányomnom a megfelelő gömböcskére. De igazából az is jó lenne, ha rá lehetne nagyítani.


1
Külső megosztás engedélyezése alkalmazásban

Sok érdekesség, kép, infó van, amit alkalmazáson belül csak úgy tudok megosztani, ha bekukacolom az illetőt, ha moly tag, vagy kifotózom és a képet küldöm el. Sokszor jönne jól egy külső megosztás gomb, amikor is kiválasztom, hogy milyen módon juttatom el másnak az adott tevékenységet.


43
Telefonra értesítő app

Bővíteni a Moly telefon appját azzal, hogy jelezzen ha bejelöl minket valaki (karcban, eseményen stbstb helyen), vagy ha üzenetet kapunk. Szóval ha történik valami a frissben és az minket érint.


17
Alkalmazás Iphonre-ra is

Jó lenne, ha lenne Iphone-ra is alkalmazás, nem csak androidra.


5
Mobil app windowsphone-ra is

Sziasztok!

Látom, hogy van mobil app androidra, azt is látom, h még csak most kezdtek belejönni, de ha nagyon belejöttök, légyszi windowsphone-ra is csináljátok meg. Annyi mindent nem csinálnak meg nekünk windowsphonera :(.
(Nem találtam ilyen bejegyzést, ezért bátorkodtam leírni)
Köszönöm!


-5
Moly mobil alkalmazásból kilépés gomb.

Hogy ne kelljen mindig a vissza gombot nyomogatni, vagy az összes alkalmazás fület használni. Könnyen a kezdőképernyőre juthassunk, ha be akarjuk zárni az alkalmazást.


1
Az "extra" hátterek valahogy megjelenhetnének az androidos verzióban is
JamiC 1566d iktatva

47
Mobil (android) nézetben is marajon fix a felső világoskék "vezérlő" sáv