2
Star Wars kitüntetés

Jópár Star Wars könyv van, elférne egy ilyen plecsni is az adatlapon. :-)


-7
Egy kihíváshoz több plecsni
Onkie 73d iktatva bővebben

Több játékos kihíváson vettem részt, ill. indítottam is. Az ilyeneknél - mint egy versenynél - szerintem jó móka lenne, ha a leggyorsabbak, legjobban teljesítők, stb. extra kitüntetésben részesülhetnének egy saját/személyre szabott plecsnivel. (Én már azzal is kiegyeznék, ha a keret színét lehetne változtatni egy-egy teljesítőnél, pl. a "zöldítős" teljesítve gomb mellé egy keretszínt is lehetne választani.)


0
Nyáry Krisztián kitüntetés
Shauna 74d iktatva bővebben

1972. július 6-án született irodalomtörténész, az Így szerettek ők sorozat írója. Szerintem sokan örülnének, ha lenne molyos kitüntetése, én legalábbis biztosan. :)


5
Bálint Ágnes alkotói plecsni

Bálint Ágnes alkotói plecsnit szeretnék


2
Füzesi Zsuzsa alkotói plecsni

Füzesi Zsuzsa alkotói plecsnit szeretnék


15
Margaret Atwood kitüntetés

A szerzőnek eddig 9 könyve jelent meg magyarul, jelenleg a Jelenkor gondozza az életművet. Szerintem megérdemelne egy molyos kitüntetést. :)


5
Kertész Erzsébet plecsni
icu79 97d iktatva bővebben

Szerintem megérdemelné. :)


1
Elena Ferrante kitüntetés

Az összes olvasott könyv után.


11
Plecsni a hangoskönyvet hallgatóknak

Úgy lehetne, mint a 50, 100 stb. könyv olvasása után járó plecsni, hogy évenként adható legyen.


9
Kihíváson résztvevők listája

A kihívásoknál a résztvevői listában, ahogy mozgatom a kurzort, a aktuális sor, ami felett éppen a kurzor áll, teljes egészében "megjelölődhetne" (lehetne sötétebb vagy vastagabb pl). Így jobban kivehető lenne a "teljesítés" ikon felett állva, hogy melyik jelentkező sorában is vagyok éppen. Tudom, hogy tévesen kiadott plecsnit vissza lehet venni, de így könnyebb és átláthatóbb lenne szerintem a kitüntetések odaadása. Sokkal kisebb volna az esély a véletlenül rossz kitüntetés elküldésének. Vagy, ha ennek a megoldása túl bonyolult, akkor már az is segítene a szemnek, ha a jelentkezők közötti vonalak kicsit vastagabbak lennének. Köszönöm.


23
Moly plecsnikhez tartozó listákra ne kelljen külön jelentkezni.

A moly.hu által létrehozott, szerzői kihívásoknál fellelhető polcokon automatikusan jelölje a rendszer az első elolvasott könyvet. Előfordult, hogy egy szerző összes könyvét elolvastam már, de csak hónapokkal, a plecsni létrejötte után vettem észre, hogy már van hozzá tartozó írói kihívás. Illetve ha hónapról-hónapra bővül az írók listája, akkor egyre nehezebb lesz visszanézni is.


22
"Háborús könyvek" kitüntetés

Elég sok remek könyv van a témában, és szerintem többen is vagyunk, akik örülnének egy ilyen kitüntetésnek. :)


-7
Walt Disney kitüntetés

-10
Borsa Brown kitüntetés

Borsa 1975 novrmber 16an született. Eddig 10 könyve és 3 novellája jelent meg.


-3
Molyos kitüntetés a sorozatoknak

Amikor egy sorozat lezárul, autómatikusan készüljön hozzá egy moly-os kitüntetés, akár egy listán bejelölős módon ahogy a nagyobb lélegzetvételű tematikus listáknál vagy az alkotós kitüntetéseknél.

Így elkerülhető lenne az a probléma, hogy a felhasználók által létrehozottak között vagy fut még egy élő kihívás vagy nem.

Így a felhasználói kihívások is kreatívabbak lehetnének annál, hogy olvasd el a .... sorozatot, ami elindult x éve, de az ember az utolsó hónapban esik be és így esélye sincs teljesíteni.


27
"303 magyar regény, amit el kell olvasnod, mielőtt meghalsz"- nevű molyos plecsni

Ha már van plecsni az 1001-es könyvlistára, szerintem a magyar válogatás is megérdemelne egyet, hátha még többen olvasnának magyar irodalmat a hatására :)


16
Kihívás ajánlása

Többször hasznát vettem volna már egy olyan fuknciónak, ahol egy kihívást tudnék ajánlani egy másik moly felhasználónak, Nem kellene külön üzenetben elküldeni a linkjét a kihívásnak.


0
Anna Gavalda kitüntetés

Anna Gavalda francia írónő, 1970. december 9-én született.
Eddig 9 műve jelent meg magyarul.


0
William Wharton molyos plecsnit szeretnék

Tavaly volt tíz éve, hogy meghalt, és negyven éve, hogy megírta a Madárkát. (Kerestem indokot.)


35
Ursula K. Le Guin molyos kitüntetés

Azt hiszem, nem kell indokolnom, tavaly halt meg ez a nagyszerű, sci-fi-t, fantasyt irodalmi igényességgel író írónő. Nagyon szeretnék egy ilyen plecsnit is.


2
Irvin D. Yalom molyos kitüntetés

Szeretnék ilyen kitüntetést, különösebb alkalom nincs, decemberben jelent meg egy könyve.


4
Legyen Herbert George Wells kitüntetés is :)

-1
Elfogadott kihívások időbeni ütemezése
pwz 181d iktatva bővebben

Jó lenne, ha a publikát és elfogadott kihívások időben is ütemezhetők lennének.
Ez lehetővé tenné, hogy például egyes írók, költők, neves személyek születésnapjára, adott időpontra legyen ütemezve a Kihívás "élesítése". Akkor is jól jön, ha egymásra épülő kihívásokat nem egyszerre akarunk futtatni a rendszerben. Pl. 20. század 100 éve kihívás végefelé indulhatna a 19. század 100 éve kihívás.
Persze, fontos, hogy ha időközben valaki más is ilyen, vagy hasonló kihívást indít, akkor szólni kell neki, hogy ilyen már van a rendszerben, "foglalt" a dolog.
Köszi
pwz


7
Kiadói sorozat könyveinek gyors kihíváshoz csatolása
Ditta 188d iktatva bővebben

A Kiadói sorozatok igen sok könyvből is állhatnak. Könnyebbség lenne, ha egy kattintással a kihíváshoz csatolhatóak lennének a Kiadói sorozatban szereplő könyvek (mint ahogy pl. a polcok elemei).


18
Kihívásokra lehessen jelentkezni már az aktuális kihívások lenyíló részénél is

Így nem kell plusz füleket megnyitni, és eleve látjuk az összes infót. Plusz mobil applikációban kifejezetten hasznos lenne.


0
Vivien Holloway molyos kitüntetés

Nagyon örülnék ha az írónő megkapná a molyos kitüntetés. Tizenegy könyvvel rendelkezik, népszerű és olvasott író.


-7
Kihívásról lejelentkezett személy jelzése

Egy üzenet a kihívásgazdának, ha valaki lejelentkezik a kihívásáról. Ez főleg a bonyolultabb adminisztrációt igénylő kihívásoknál lenne hasznos, mert sokan csak egy szó nélkül otthagyják a kihívást, míg a másik a szívét-lelkét beleadva foglalkozik vele.


0
Több jog a kihívásgazdáknak!

Ha valaki megszegi a kihívás szabályait, és többszöri (pl. 3) figyelmeztetést követően sem cselekszik a leírtak alapján, akkor a kihívás gazdájának legyen módja az adott személyt eltávolítani a kihívás jelentkezői közül, és a továbbiakban ez a személy ne tudjon újra jelentkezni, az adott kihívásra.


0
Irvine Welsh - Molyos kitüntetés

Olyan molyos kitüntetés, amit azok kapnak, akik elolvasták Irvine Welsh összes magyarul megjelent könyvét.


11
Plecsninél látszódjon a teljesítések ideje

Amikor rámegyek egy plecsnire, kilistázza az összes "tulajdonost" sőt azt is észrevettem, hogy olyan sorrendben vannak, ahogy átvették (vagy megkapták?) a plecsnit, azt viszont nem, hogy ez mikor volt, pedig ez bennem mindig felötlik ilyenkor. Szóval szerintem egy dátum elférne oda, h átvette: 201X.HH.NN., oké, hogy kihívásoknál a kommentek tengeréből is ki lehetne keresni, de az macerás...


8
1 adott könyv olvasása jelentkezéstől számítva letiltása

Vannak azok a fajta kihívások, melyek az adott könyvhöz készülnek, pl: Olvassuk el T. M. Frazier King című könyvét. Ez esetben automatikusan az olvasás a kihívás kezdetétől legyen érvényes, ne a jelentkezéstől. A molyok 95%-a utólag tekinti meg a könyvhöz csatolt kihívásokat.
Ez csak az egy adott könyvre vonatkozó kihívásokra értem. Ha már sorozatot kér, akkor lehet jelentkezéstől.


5
Én meg Palahniuk plecsnit szeretnék!

Mert őt is sokan szeretjük. És februári, szóval lassan aktuális.


3
Virginia Woolf kitüntetés

Most látom, hogy a Virgina Woolf életműhöz még nincs plecsni, pedig nagyon jó lenne. Januárban született, szóval még pont időben jött az ötlet :).


11
Kitüntetésnél láthatóak legyenek az elolvasott könyvek

Kilistázhatná, miket olvastam már el egy adott kitüntetéshez.


-1
Karen Rose plecsni
BoneB 258d iktatva bővebben

Szerintem elég népszerű, hogy kapjon egy plecsnit. Tudom, hogy 7 könyve van csak, de ma kapott Karen Marie Moning is plecsnit és neki is csak 7 könyve van.


7
Szerkesztői ajánlások

Vannak ezek a szerkesztői ajánlások, amik vagy nehézség, vagy a tartalmuk miatt kapnak egy kis serleget. Én ezeket továbbra is kiemelném, akár úgy is, hogy a szerkesztők adnának egy arany, vagy ezüst keretet pluszban a kitüntetés keretéhez. Ami nem változtatható, vagy egy miniserleget a teljesítőknek.


20
Sikeres kihívások száma után járó plecsni (kihívásokra szavazós plecsnik helyett)

A kihívások nehézségi szintjeinek eltörlésével együtt a kihívásokra történő szavazás is megszűnt, így az ezért járó plecsnik létjogosultsága is a múlté. Hogy ez ne tűnjön el teljesen új plecsniket lehetne alkotni, csak ezentúl nem a szavazásért járna, hanem azért, ahány kihívást sikeresen teljesített a moly.


24
várólistán lévő könyveimet érintő kihívásokra lehessen keresni/szűrni

Olyasmire gondoltam, hogy mondjuk ott vagyok a kihívások felületén, és - mint több másik oldalon is - be lehessen állítani egy szűrővel, hogy csak azok a kihívások legyek láthatók, amik érintenek olyan könyvet, ami a várólistámon (és persze ide a szokásos többi listát, stb. oda lehet gondolni) van.


39
Történelem-rajongó kitüntetés

Az jutott eszembe, hogyha már van fantasy, scifi, romantika, krimi, disztópia stb... - rajongó molyos kitüntetés, akkor lehetne történelmi is, mondjuk 150 könyv elolvasása után.


34
Korábbi molynyomozó teljesítése

A korábbi molynyomozós játékokat lehetne újra megrendezni, hogy aki kimaradt, mert például akkor még nem volt moly, megpróbálkozhasson a teljesítésükkel.


44
Kitüntetések hosszú sorozatoknak

Lehetne olyan sorozatnak is kitüntetése, ami pl baromi hosszú, pl Jéghegyek népe 47 rész, v Eve Dallas 43 rész.zs


50
Molyos kitüntetés a klasszikus és a kortárs irodalom rajongóinak

Lehetnének ilyen plecsnik, ha több mint 200 klasszikus, valamint kortárs irodalmat olvastunk.


-8
Kitüntetés x számú észlelés után

Például 50/100 észlelés után is járhatna plecsni, mint a kihívásos szavazósok után :)


-8
Több kihívás
Xxera 401d iktatva bővebben

Lehetne esetleg, hogy egy ember több kihívást hozhasson létre? Vagy legalább a pro tagságért járó keretet megnövelni? Főleg így, hogy rövid, havi kihívásokat már nem lehet csinálni. Jó lenne, mert szerintem sokaknak vannak még szuper ötleteik.

Köszönöm!


15
kihívások pontosabb szűrése

A kihívásoknál lehetne időintervallumon belül keresni, több ill egy könyves kihívások és nehézséget is lehessen egyszerre szűrni/beállítani


24
Összes kihívás számának mutatása

Profil - kihívások - összes kihívás (itt nincs számadat).

Profil - kihívások - saját kihívás (itt van számadat).

Lehet olyat kérni, hogy a rendszer mutassa az összes feljelentkezett kihívás számát is?

Köszönöm, ha figyelembe veszitek.

Üdvözlettel:
Georgina


24
Kihivásoknál saját hozzászólások szűrése

Sokszor jó lenne leszűrni egy kihívásnál a hozzászólásokat, hogy csak azokat lássam, amiket én írtam vagy nekem írtak.


14
Ibsen kitüntetés

Legyen az összes olvasott Ibsen után molyos plecsni, mint pl. Agatha Christie-nél.


76
Kitüntetés kiadóknak

Vannak ugye a kitüntetések írók/költőknek, arra gondoltam lehetne ilyen kitüntetés a kiadóknak is. Mondjuk 50 vagy 100 (vagy több) adott kiadónál elolvasott könyvhöz.


14
Megjegyzés mező a kihívásoknál

Személy szerint nagyon szeretem a “Részvétel kihívásokon” -nál található Megjegyzés mezőt. Ugyanakkor nagyon jó lenne, ha ez magánál a kihívásnál is látszana, sőt szerkeszthető is lenne. Persze ugyanúgy mindenkinek csak a sajátja.