2
Saját jegyzet eseményekhez
worsi 180d iktatva bővebben

Saját megjegyzést/jegyzetet lehessen írni legalább a virtuális eseményekhez (kb. mint a kihívásokhoz, amikre jelentkeztem), hogy pl. felírhassa ide mindenki magának, hogy kinek kellene ajándékot beszerezni, mikorra, ...


6
Utólag is lehessen jelentkezni az eseményre
Leah 235d iktatva bővebben

Facebookon is van olyan lehetőség hogy utólag beírod h ott voltál, lehetne ilyen molyon is.
Pl. mi tegnap voltunk szegeden képregényfeszten de ma jutott eszembe h lehet h van esemény molyon, rá kerestem. Igen van, de nem lehet bejölni utólag hogy részt vettünk.


9
Ajándékozós események különválasztása

Nagyon sok ajándékozós esemény van, ami a többi esemény között eltűnik számomra, ezért jó lenne, ha annak is külön része lenne (mint a virtális esemény vagy a kitüntetések eseményhez), esetleg külön rá tudjak keresni az események között.
A lényeg, hogy valahogy meg legyen különböztetve a többi eseménytől.


3
Zártkörű események létrehozása

Lehessen olyan eseményt kiírni, mely csak az eseménygazda által meghívott tagoknak látszik. Jó alternatíva lenne a molyos kluboknak, hogy ne kelljen a Facebook-ra átvinni a szervezést.


16
Az események szervezőit is lehessen értékelni

Pláne az ajándékozós események kiírót. Nem egyszer láttam már, hogy az eseménygazda eltűnik, nem is törődik a dologgal. Esetleg a visszajelzések közé is be lehetne tenni ilyen lehetőséget. Természetesen a pozitív verzióval együtt, tehát a szuper szervezőket is lehetne jelezni.


21
Visszajelzés rendszer kialakítása események résztvevőiről

Egy értékelésrendszer kialakítása, ami a szokványos jó vagy rossz ajándékozó visszajelzésen túl értékelné az ajándékozós esemény résztvevőit. Ezt csak az eseménygazdák láthatnák személyiségi jogok és egyebek miatt, ők is az eseményükön keresztül a "Részt veszek" gombot megnyomó jelentkezőknél. És az esemény végén ki is kellene tölteni, a többi eseménygazdának segítségül.
Ilyen szempontok alapján, mint: (igen, nem választás, nemnél lehetne részletezni a problémát)
- Határidők betartása
- Kommunikáció az esemény során (reagált -e a megkeresésekre...)
- Karc a csomagról
- A csatolt kép alapján jó csomagot küldött -e
- Feltételeket betartása
- Összegzés
- Megjegyzések rovat


22
Több virtuális eseménygazda

Nagyon sok olyan virtuális esemény van, amit több ember visz, viszont csak egy ember tudja kezelni a szerkesztést, vagy az összes résztvevőt bekukacolni. Könnyebb lenne, ha az összes eseménygazda hozzá tudna ezekhez férni


21
Események keresése/szűrése hely szerint (városra)

Próbálkoztam a Ctrl+F-fel (http://moly.hu/esemenyek), de ha a rövid leírásban nem szerepel a város, akkor nem keres, nyilván.


25
Eseményeknél lehessen lezárni a jelentkezést, ha a kiíró szeretné.

Jelenleg ajándékozós eseményeknél az esemény időtartamát a jelentkezéshez szokták igazítani. Így azonban a valódi ideje alatt, amikor maga az ajándékozás zajlik, már nem szerepel az "aktuális események" oldalon.

Ha le lehetne zárni a jelentkezést, akkor magát az eseményt ki lehetne írni egész évesre, és utána adott időpontban lezárni a jelentkezést. Így az esemény nem tűnne el az "aktuális" oldalról, de nem is jelentkezhetnének le és fel a tagok össze-vissza. Emiatt áttekinthetőbb lenne, hogy milyen eseményeken vesz részt valaki. (Nekem pl. momentán fogalmam sincs, hány ajándékozáson veszek részt. Mindegyik be van írva a naptáramba, szóval nem felejtődnek el, de nem tudom őket könnyedén átnézni.)

Alternatív megoldás ugyanerre a problémára: http://meta.moly.hu/posts/513


30
Legyen eseményeknél is külön "jelentkezési idő".

Kihívásoknál szét van választva, hogy meddig lehet jelentkezni, és meddig tart a kihívás. Szerintem jó lenne, ha eseményeknél is meglenne ez a szétválasztás.

Jelenleg ajándékozós eseményeknél az esemény időtartamát a jelentkezéshez szokták igazítani. Így azonban a valódi ideje alatt, amikor maga az ajándékozás zajlik, már nem szerepel az "aktuális események" oldalon. Ha lenne jelentkezési idő, akkor nem tűnne el, így áttekinthetőbb lenne, hogy milyen eseményeken vesz részt valaki. (Nekem pl. momentán fogalmam sincs, hány ajándékozáson veszek részt. Mindegyik be van írva a naptáramba, szóval nem felejtődnek el, de nem tudom őket könnyedén átnézni.)

Alternatív megoldás ugyanerre a problémára: http://meta.moly.hu/posts/514


15
Lehessen kihívásokat és eseményeket "sorozatba" rendezni.

A zöld keretes kitüntetések az eseménysorozatok résztvevőinek járnak. Jelenleg viszont nem látszik egy eseményen, hogy "sorozattag", és hogy mik a kapcsolódó események, csak ha rányomunk a kitüntetésre, akkor látszanak ömlesztve. Jobb lenne, ha lenne külön adatlapjuk, amin szépen fel vannak sorolva az események, esetleg a korábbi események résztvevői (vagy az eseménysorozat kedvencelői) értesítést kapnának, ha új esemény kerül megrendezésre.

Kihívásoknál hasonlóan: van, hogy egy kihívás egy előzőnek a folytatása/kibővítése, ezt általában a leírásban jelzik, de jó lenne, ha lenne rá egységes módszer.


16
Ajándékozós eseménynél a résztvevők engedélyezése/tiltása funkció bevezetése

19
Az eseményeknél frissben ne látszódjon, csak lenyitásra a résztvevők neve

A nagyobb eseményeknél, ahol 300 körüli résztvevő is van, és az esemény feljön naponta többször frissben (és nem akarom leszűrni, mert érdekelnek a hozzászólások), elég zavaró, hogy a hosszú résztvevői listán is mindig tovább kell pörgetni, hát még ha telefonról nézem. Jó lenne egy gomb, amivel lenyithatom a résztvevőket, ha épp arra vagyok kíváncsi, de nem jelenne meg mindig mindenki, csak hogy hányan vesznek részt.


49
Esemény kapcsolása zónához

Arra gondoltam (nem tudom megoldható-e), hogy milyen jó lenne, ha az eseményeket is úgy hozzá lehetne kapcsolni zónához, mint a karcokat. Így az eseményről nem kellene külön karcot karcolni a zónába.
@Adéle ötlete