16
Ne legyen korlát a könyvek feltöltésénél

Zavaró, hogy egyszerre csak 10 könyvet lehet feltölteni, mert van hogy az embernek épp lenne ideje akár százat is feltenni, míg az elbírálás ráérne ahogy megy. Így viszont napokat kell várni az elbírálásra, hogy újra lehessen feltenni. Amikor meg már lehetne, akkor meg már ideje nincs az embernek.

Vélemények


5

Támogatom, nekem is volt ilyen korszakom, mikor belelendültem, hogy na én most bővítem az adatbázist, aztán mikor a 10. után le kellett állni már nem volt kedvem újra nekiállni máskor.


2

Hasonló szituációban voltam már én is. Azért is támogatom, mert mostantól sokat leszek könyvtárban (molyos profiljukat fogom csinálni, felviszem az összes könyvüket listákra), és javítanám a hiányzó adatlapokat.


1

Pont azért van a korlát, mert mi se érünk rá mindig. Oké, most rosszabb az átlagnál a sebesség, de ha nem lenne limit, akkor aztán sose végeznénk. De komolyan. Ha 160+ könyv várakozik, akkor már kevésbé vagyunk motiváltak, hogy nekiálljunk. Ha 400 lenne vagy nem tudom, mennyi, de sok, akkor nem lenne belátható a vége.
Volt, hogy nem volt korlát, akkor aztán nagyon fölgyűltek, és kb. ezzel foglalkozott az összes szerkesztő, hogy földolgozzuk.

amnaen 884d

arra gondolsz, amikor csillió oldalnyi volt? régi szép idők...
*elmorzsol egy könnycseppet csendesen


1

Teljesen egyet kell értenem a kéréssel, az adatbázis bővítése a moly.hu-nak épp úgy érdeke, mint a felhasználóknak, hogy minél bővebb adatbázisból lehessen mazsolázni. Ezt korlátozni mindenki érdeke ellen szól.

worsi 423d

Amíg ennyi hiányos vagy hibás frissen feltöltött adatlap van, addig sajnos nem fog javulni az elbírálás sebessége. Most van a tizes korlát, de így is van, aki ezt a tizet se tudja napok óta rendesen kiegészíteni, hiába írtunk neki többször.
Elhiszem, hogy a moly érdeke is, hogy bővebb legyen az adatbázis, de az is, hogy rendesek legyenek az adatlapok.

G_Man989 423d

Ez igaz. És ha több mezőt tennétek kötelezőre? Pl nem lehetne addig elmenteni amíg nem adott meg cimkéket, borítót stb. is.

worsi 423d

Jó, de attól még ugyanúgy javítani kell, ha rosszul adta meg a címet, kihagyta a szerzőt, más kiadót írt be, mint a helyes, alcímnek adta meg a címet, acímhez meg beírt valami oda nem illőt, nem adta meg az ISBN-t, rossz címkét tett rá stb. Tök jó lenne, ha ránéznék egy könyvadatlapra és pipálhatnám azonnal, nem kellene mindegyikkel 3 percet tölteni. Napi 100 érkezik így is, hogy van limit. Az meg nekünk már nem mindegy, hogy öt órát töltünk vele vagy felet.

Ötletünk van, hogy hogyan lehetne jobb, de az nem a limit növelése.

G_Man989 423d

:) Ennyire sajnos nem látok bele a dolgokba, akkor csak azt tudom mondani hogy kitartás, és köszi a munkát amit belefektettek. Esetleg ha valami könyvtári adatbázisból szedné az infókat amit az első mező, az ISBN megadása után töltene fel a rendszer?

worsi 423d

Van nekünk könyvtári keresőgomb beépítve a jóváhagyásra várók listájába. De egy csomó nem magyar könyvet is föltesznek, meg friss megjelenéseket, amik nincsenek még a könyvtári adatbázisokban, meg régieket, amiknek nincs ISBN-je... Ez se az igazi. :-)