44
Kihívásoknál legyen bontva aszerint, hogy "teljesítették", és még "aktív résztvevők".

Jelenleg csak a résztvevőket lehet megnézni. Szerintem zöldítéskor a kihívásgazdának könnyebb lenne, ha nem kellene az összes résztvevőt "végigpörgetni".

Vélemények


3

Ez tényleg nagyon sokat segítene!


3

Igaz, hogy a Crtl+F megkönnyíti az ember életét, de olyan szempontból jó lenne a szétválasztás, hogyha mondjuk a kihívás vége előtt 1 hónappal szeretnéd kukacolni a még nem teljesítetteket, hogy figyelmeztesd őket, hogy még van idejük. Illetve ha évente ismétlődő kihívásod van és azokat szeretnéd meghívni, akik az előzőt teljesítették, akkor is hasznos, hogy szét vannak választva.

petamas 707d

Azt már most is meg tudod csinálni, ha a fogaskerékre kattintasz, ott lesz opció, hogy a kihívás résztvevőinek kukacolása. :)

Másik megoldás, hogy felteszed az általam írt Lepke kiegészítőt, annak is van ilyen (szerintem kényelmesebb) funkciója: https://moly.hu/karcok/749118


2

De miért kell végigpörgetni? Sok résztvevős kihívásoknál én simán rákeresek Ctrl+F-fel az épp zöldíteni kívánt résztvevőre, és már ott is vagyok. :)

Amúgy ez a régi ötletem szerintem még többet segítene (pláne mobilról): http://meta.moly.hu/posts/141

Vivinnie 708d

Tabletről, mobilról (ha nincs hozzácsatlakoztatva billentyűzet) a Ctrl+F elég problémás... ;-)

Igen láttam már régebben az ötletedet, valóban még egyszerűbb lenne, de úgy voltam vele, ha eddig nem valósult meg, gondoltam már nem is fog... ;-)