7
Könyvek jóváhagyási idejének lerövidítése

Sziasztok!

Nagy gondom lenne, nem lehetne valahogy a felvitt könyvek és a jóváhagyásuk közti időt lerövidíteni? Jelen pillanatban ugyanis az a helyzet, hogy viszem fel a könyveimet -eleve a könyvtáram rendezése miatt regisztráltam magam, ez volt az elsődleges cél, a többi nagyon kellemes meglepetés ezután ért, amiket ezúton is köszönök :)- de gyakorlatilag képtelenség úgy haladnom, ha 3-4-5 nap telik el a feltöltés és a jóváhagyás közt. Jelen pillanatban az a helyzet, hogy ha elérem a tizes limitet, jelzek egy nagyon kedves szerkesztőnek, aki jóváhagyja, amikor ráér, de ez is több nap sokszor… Nagyon köszönöm neki, hogy amikor tud, segít, hisz neki is van munkája, családja, kismillió plusz egy egyéb fontos, molyon kívüli tevékenysége, de egyrészt nekem is egyre jobban és jobban kínos, hogy ezzel a problémával kell privát zavarognom nála, másrészt meg maximálisan megértem és tiszteletben tartom, hogy ezt szabadidejében csinálja, amikor épp a géphez jut. Szóval ez a karc minden, csak nem számonkérés, egyszerűen valami megoldást szeretnék találni erre a problémára… Kiszámoltam, ilyen ütemben haladva a könyveim rendezésével olyan 20 év még, mire végzek :( Nem lehetne valami rendszerszintű beállítást eszközölni, nem is tudom, aki X (100, 500, etc) könyvet gond nélkül, jóváhagyva feltölt, annak elengedni a kezét, hadd hagyja jóvá magának amit feltesz a molyra? Én 1582-nél járok jelenleg, tehát feltehetőleg sem én, sem aki közel ennyin túl van nem fog megőrülni hirtelen és elkezdeni feltölteni pornóújságokat, poros tankönyveket és a Kiskegyed 1997-es számait… Félreértés ne essék, nem akarok se szerkesztő, se semmi lenni, egyszerűen szeretném azt csinálni, ami miatt regisztráltam, szeretnék a könyveimmel foglalkozni, és nem állandóan valakit zaklatni a kéréseimmel (még akkor is, ha ezt ő soha nem vette annak). Ez nekem már nagyon kínos, kellemetlen, az meg, hogy egyszerűen nem haladok a könyveimmel meg bosszantó. Így előbb halok meg végelgyengülésben, mint hogy végezzek velük :(

Vélemények


6

Hogyhogy ilyen sok olyan könyved van, ami nincs benne az adatbázisban? :-O Nekem az ~1300-as magánkönyvtáramból ~40 olyan könyvem volt, ami nem volt még fenn, azokat feltöltöttem, és addig simán félreraktam egy kupacba őket.

Amúgy azt nem tartom elvetélt ötletnek, hogy X mennyiségű jó minőségű könyv feltöltése után megemelkedjen a limit, és 20-30 könyv is várhasson elbírálásra egy tagtól. (A "jó minőségű volt a feltöltés" jelzőt a szerkesztők nyomhatnák be jóváhagyáskor.) Rajtad persze ez annyira nem segítene, hiszen ennél jóval több könyvet kell felvinned, de arra nem találok igazán jó megoldást.


2

Inkább lehessen egyszerre többet feltölteni, mint 10/fő.
De azt, hogy a szerkesztők, jóváhagyók közül kinek mennyi ideje van az ellenőrzésekre, javításokra, azt meg kell becsülni. Ne zargassuk őket. Inkább a keret legyen bővebb.