13
Értesítés minden könyvadatlapi változásról (összevonás/szétválasztás)

Értesítés küldése mindenkinek, aki birtokolja/figyeli/olvasta/stb. az adott könyvet, ha bármilyen könyvadatlapi változás történik: adott könyvek egy adatlapra lesznek összevona, vagy éppen különböző kiadások külön adatlapra kerülnek.

Eddig ezek a könyvadatlapos változások nem nagyon sikerültek zökkenőmentesen, nekem legalábbis mindig problémám volt vele. Ha olyannyira módosul egy adatlap, hogy egy korábbi verzió az összevonás miatt törlésre kerül, elveszik minden tartalom vele kapcsolatban (értékelések, beszerzés stb.). Ha meg két részre bontódik egy adatlap, hiába volt beállítva olvasáshoz/magánypéldányhoz, hogy melyik kiadás, mégis véletlenszerűen a másikhoz kerül, és külön kell mindent átvinni a megfelelő kiadáshoz... illetve polcokon is simán nem a megfelelő kiadás szerepel, ami mondjuk kiadói sorozatok esetében elég mókás tud lenni...
Úgyhogy, tök jó lenne egy értesítést kapni, amikor ilyenek történnek, hogy legalább a módosítás bekövetkeztekor lehessen javítani a hibákat, nem majd egyszer, amikor véletlenül feltűnik...

Vélemények


1

Összevonáskor nem tűnnek el a dolgok, hanem átmásolódnak a megmaradó adatlapra. Az olvasás, a magánkönyvtár, az értékelés, minden. Ha nem, az hiba és írj üzenetet a Molynak.

vöri 872d

Ez rendben is van, de ha nem látom, hogy változás van, akkor a hiányt sem tudom észrevenni, csak majd egyszer, véletlenszerűen :) amúgy meg a tartalom lehet, hogy megmarad, de a beállításai nem, így mindenképpen szeretnék értesülni arról, ha ellenőrizni kell :)