24
Személyes frissek legyenek visszanézhetők

Sokszor megnézem a saját frissem, utána visszanézném, de már nem találom. Jó lenne, ha visszanézhető lenne, nem tűnne el egyből, hogy megnéztem.

Vélemények


3

A teljes friss visszanézhető: ha megnyitod a frissed, jobb oldalt van egy olyan, hogy Korábbi frissek. Illetve ha az adott tartalom fölött a Megőrzésre kattintasz, akkor bennmarad a frissben. Ez így elég?

reta09 436d

Engem konkrétan csak azok érdekelnének, amibe be vagyok kukacolva. A korábbi frisseknél meg minden ott van.

Ha a megőrzésre kattintok, akkor a frissek között lesz ott? Hova kerül? Mert most rákattintottam egyre, hogy megőrzés, de nem találom.

imma 430d

Ugyanott lesz a személyes frissekben, ha személyes frissnél kattintasz rá. De ha ez nem felel meg, jóváhagyom természetesen. Hogy legyen?

reta09 430d

Kipróbáltam azt, amit írtál, rákattintottam egy csomóra, hogy megőrzés, de nem maradt benne a frisseimben.

A korábbi frissek, amit írtál, az tök jó, viszont a személyes frisseknél még mindig javasolnám, hogy lehessen külön visszanézni, mint Facebookon is.

reta09 430d

Nah, oké, mégiscsak benne volt a frissemben, csak a legvégén, szóval a megőrzést is értem, bár sok értelmét úgy nem látom, ha csak egyszeri alkalomra őrzi meg. Főleg, ha a korábbi frissek nálam két napig visszanézhetők.

imma 423d

Ahányszor rányomsz, annyiszor őrzi meg.


1

Ezt én is támogatom, van amikor csak egy kis időm van ránézni alkalmazáson, és sokszor elfelejtek ranyomni a megőrzésre.