-3
Üzenetek egyéni szerkesztése, törlése

Sajnos most belefutottam egy olyan szituációba, hogy elküldtem egy üzenetet egy molynak, de olyan körülmények álltak fel, hogy szívem szerint törölném azt az egy üzenetet a teljes beszélgetésen belül.
Szerintem jó lenne, ha a beszélgetéseken belül lehetne az üzeneteket egyesével kezelni (szerkesztés, törlés stb...)

Vélemények


5

Nem támogatom. Visszaélésekre is lehetőséget adhatna sajnos, főleg eladásnál vagy cserénél, ha utólag módosíthatóak lennének az üzenetek.

(Meg amúgy se így akarjon kihátrálni valaki egy kellemetlen beszélgetésből, vállalja a véleményét vagy gondolja meg kétszer, amit ír, de ez már csak magánvélemény. A sima karcoknál és hozzászólásoknál is ezért nem szeretem túlzottan, hogy törölni és módosítani lehet... Persze, az tök jó, hogy kijavíthatom mondjuk az elírásokat, vagy átfogalmazhatom szebbre, ezt én is szeretem benne. De hány olyan eset is van, amikor valaki így old meg egy kínos beszélgetést... )


1

Ezt így konkrétan nem támogatnám, de egy olyan ötletet, hogy elküldés után még rövid ideig lehessen módosítani az üzeneten (5 és 30 perc között), azt már elfogadhatóbbnak tartom. De ez is csak olyan esetekre, amikor véletlen küldted el, de még írnál hozzá valamit. Ha érkezett már válasz, akkor nem lehet módosítani.


1

Ezt jó ötletnek tartom.