0
Összes értékelésnél szűrés a csillagok száma szerint

A sokcsillagos értékelések között rengeteg a semmitmondó: "Zseniális, teljesen magával ragadott!" - az ilyenekkel, most mégis, mire megyünk? Az alacsony értékelések sokkal tanulságosabbak, jobban rávilágítanak egy könyv esetlegesen gyengébb pontjaira, ugyanakkor az erősségeire is. A kevésbé pozitív értékelések többet elmondanak egy könyvről, és számos olyan moly van, akinek a lehúzós értékelései is reklámértékűek. Csomó könyvet kívánságlistáztam már így, sőt, a kedvenceim közül is többnek kiugróan alacsony a százalékos értékelése.

Lényeg, hogy unom a sok semmitmondó sokcsillagos értékelést, és szeretném, ha nem nagyítóval kéne kiszűrni a hasznosakat.

Az "Összes értékelés" menüpontban is jó lenne tehát a csillagok száma szerint szűrni, úgy, ahogy az egyes könyvek értékeléseinél. Vagy ha ezt túl macerás volna megvalósítani, áthidaló megoldásként egy "Csak 3 vagy kevesebb csillagos értékelések mutatása" gomb is megteszi. A sok 4,5-5*-osat jobbára csak átpörgetem, annyira kevés köztük a lényegre törő.

Vélemények


2

Én úgy szoktam csinálni, hogy szűröm az értékeléseket a szöveges értékelésekre és sorrendbe rakom ugye csillagozás szerint és utána ráugrok az utolsó oldalak valamelyikére, ahol már 3 csillag alattiek jönnek... és ott olvasgatok bele az alsóbb csillagozásúak értékelésébe :-D

Igen, épp azt szeretném, ha nem csak az egyes könyvek értékeléseinél lenne mód erre, hanem az összesnél is, ahol ömlesztve jönnek fel a legfrissebb értékelések.


1

Az értékeléseket lehet csillag alapján szűrni. Ott van fent, hogy "időrendben" mellette, hogy "mind". Na, ott kell kiválasztani, hány csillagosat szeretnél olvasni.

A könyvadatlapokon igen. Épp azt szeretném, hogy az összes értékelésnél (bal felső sarok - Értékelések - Összes értékelés) is legyen elérhető ugyanez a funkció.