40
Lehessen teljesen privát listát létrehozni

A privát polc mintájára lehessen listát is elrejteni mások elől.
Ne tudjon rajta más jelölni, ne is lássa más csak én és az Admin.

Vélemények


2

Van privát profil, most akkor lenne privát polc, van egy olyan ötlet, hogy a magánkönyvtár is lehessen privát - és szép lassan a Moly megszűnik közösség lenni, mert mindenkinek mindene privát, és jujjnelássasenki.

tmezo 338d

Nem állítom, hogy nincs igazad :), de ha nem akarom privátra állítani a profilom, viszont van olyan listám/polcom, amit csak magamnak készítek, akkor azt valahogy szeretném úgymond személyessé tenni.
A listánál pl. kifejezetten zavaró, ha más is jelölget azon, amit magamnak egy kihíváshoz készítettem. Az is jó megoldás lenne, ha az ilyen listát le tudnám zárni.

Nem attól fog nőni az oldal közössége, hogy egyesek más ember személyes polcaira jelentkeznek fel, hanem hogy megosztjuk egymással a véleményünket egy adott könyvről, témáról, és elbeszélgetünk róla. Ha olyan listáról van szó, ami mindenkinek fontos, vagy közérdekű, akkor ugyanúgy, mint a polcnál is nyilván azaz ember majd olyanra alakítja. De amikor a saját könyvtáramból, személyreszabott listát készítek arra miért jelentkezzen más is? Nem értem ebben a logikát.

NannyOgg 333d

@tmezo, @Blue_Nadine: Na jó, de az, hogy le tudd a listát zárni, mint egy polcot, nem ugyanaz, mint hogy senki ne is lássa azt a listát. Azt megértem, ha nem akarod, hogy más is jelentkezzen rá, viszont arra nem a privát lista a megoldás - legalább is nem abban az értelemben privát, ahogy a profilt priváttá lehet tenni. Lehet, hogy akkor az ötlet címe a félrevezető, viszont listát lezárós ötlet meg már van.