11
Szórakoztató irodalom címke

Kortárs magyar szépirodalmat szerettem volna, rákerestem hát a kortárs+magyar címkékre. Még Szepesi Nikolett is megelőzi Bodor Ádámot... az első 8-10 oldalon szinte egyetlen, számomra jelenleg értékelhető találat sincs.
Felfogtam, nem lesz szépirodalom címke. (Egyébként miért nem?) Ezzel együtt a probléma valós, és aligha csak szerintem kiált orvoslásért.

Update: továbbra is ott tartok, hogy könyvtárba készülök a héten, és nagyítóval sikerült csak kivadászni a rengeteg izé közül a Sinistra körzetet meg a Sorstalanságot, amelyekkel megint csak nem mentem semmire, minthogy már olvastam őket.

Update2: még Szűcs Vanda is megelőzi a Harmonia Caelestist, oké, feladtam. Megyek tippeket kuncsorogni inkább a Mit olvassak? zónába. Nyüssz.

Legyenmá' ennek valami megoldása, mert nem lehet így kortárs magyart keresni!

Vélemények


1

A Címkeigénylés zónában ezt felvetetted már? Egyébként humoros címke van, az nem ugyanezt tudja?

A gondom az, hogy címke szerinti keresésénél nem lehet különválasztani a szépirodalmat és a szórakoztatót. A humorosak szűrése lehet, jó ötlet, erre nem is gondoltam. És felvetem a Címkeigénylés zónában is üstöllést. Köszönöm a tippet! ;)

imma 467d

Akkor ez most így jó, vagy akarsz kampányolni a címke mellett és hagyjam jóvá az ötletet? :)

imma 460d

Egyelőre akkor lezárom, aztán írj, ha mégse, vagy írj ki újat, ahogy érzed :)

Ó, bocsánat, most láttam csak, hogy idő közben reagáltál. Nos, én továbbra is látnám egy ilyen címke létjogosultságát, kampányolásra azonban jelenleg nincs kapacitásom. Ha jóváhagyod, azt megköszönöm - hátha felszavazzák a népek, és mégiscsak megvalósul. :)


1

Azt a választ kaptam a Címkeigénylés zónában, hogy volt ilyen címke, csak meg lett szüntetve, mert nem jól használták. Duplán nyüssz.