27
Polcok kategorizálása

Arra gondoltam, hogy a polcok fülnél, az új polc mellett lehetne egy ilyen mappák gomb, ami átvisz egy hasonló oldalra mint a polcoknál van, csak az lenne a lényeg, hogy a mappákba be lehetne pakolni a polcokat és így könnyebb lenne megtalálni. Tegyük fel hogy valakinek van 150 polca. Ezeket pedig a polc minősége szerint tudná ugye mappába rendezni. Pl, az ilyen típusú kihíváshoz kellő polcokat egy mappába, az olyan típusú kihíváshoz kellő polcokat, egy másikba, a személyes polcokat egy harmadikba. Ezek a mappák nem ugranának előre attól függően hogy mi volt az utolsó amit használtál, hanem te rendezhetnéd sorba. Egy polcot akár több mappába is be lehetne tenni, és bármennyi mappát lehetne csinálni. A mappán belül pedig a polcok ugyan úgy látszódnának, mint most a polc fülben, de nem kéne legörgetni vagy a keresővel keresgetni.
Remélem érthetően írtam le mire gondolok, és hogy nektek is tetszik az ötlet.

Vélemények


2

Igen, hasonló gondolatot megosztottam itt korábban én is. A mappásítás nem lenne rossz, mint az irodában. Egy idő után már ott is bele lehet bonyolódni a rengeteg fáljba, dokumentumba, ha nincsenek szétválasztva, rendezve.


2

te jó ég, pont ezen gondolkodtam én is, pedig nekem csak 23 polcom van... mégis agygörcsöt kapok, amikor keresni akarok valamit rajtuk.


1

Vagy lehessen beállítani, hogy mondjuk abc rendben/időrendben vannak a polcok, és azután mindig úgy jelenjen meg, ne kelljen újra rendezni őket.