11
Eladó/Elcserélhető könyvek feladása

Sziasztok,
A könyvcserék és eladások kapcsán merült fel bennem a gondolat, hogy a Moly – a Vaterához hasonló módon nem tudna olyan lehetőséget biztosítani, hogy a Molyon keresztül indított csomagküldések valamelyest olcsóbbak legyenek? Értem itt, hogy a Vaterafutáron a rendeléshez és regisztrált felhasználóhoz kötött rendelések jóval olcsóbbak, mint ha csak simán küldöm a csomagot.
Rengeteg eladó/elcserélhető könyv van, amit gyakorlatilag nem éri meg sem postával, sem csomagautomatába küldeni, mert annyira megemelték ezeknek a szolgáltatásoknak az árát.

Vélemények


1

Kérdés hogy ez mennyire lenne kivitelezhető. A Vatera (sejtésem szerint), valamilyen szerződést kötött a postával illetve a futárcégekkel, ezért kapják a kedvezményeket. Egy Vatera méretű oldalnál meg is éri a cégeknek a kedvezményt biztosítani, mert rengeteg extra ügyfelet hoz nekik a dolog, abban viszont nem vagyok biztos, hogy a cégek a Molyban is látnának-e elég potenciált ahhoz, hogy rábólintsanak egy-egy hasonló szerződésre. Ettől függetlenül az ötlet nagyon jó!