-32
Az általam feltöltött könyvek kerüljenek a könyvtáramba vagy azonnal, vagy elbírálást követően.

Zavaró hogy felviszem azon könyveket az adatbázisba amik nekem megvannak de a rendszerből hiányoznak, ennek ellenére nem adódnak hozzá sem az elbírálás előtt, sem az elbírálás után a magánkönyvtáramhoz.

Vélemények


3

Egy csomó könyvet töltök fel úgy, hogy sose szeretném őket megvenni vagy elolvasni.

G_Man989 423d

Te így használod, én meg úgy. Attól még a lehetőségnek meg kellene lennie, hogy ha felvettem a könyvet rögtön hozzáadjam a könyvtáramhoz, amit ha negatívan bírálnak el, max automatikusan törlődik onnan és a rendszerből. Ne kelljen az elbírálást követően minden egyes darabot felkeresnem újra, és egyessével hozzáadogatni a könyvtárhoz. Ezel a módszerrel a Te igényed is ki lenne elégítve, mert ha nem akarod nem nyomod meg a gombot amikor felvetted.

worsi 423d

Ezt nem értem. Melyik gomdbot nem nyomom meg?
Úgy értettem az ötletedet, hogy ha jóváhagytuk a könyvet, amit valaki feltöltött, az automatikusan kerüljön be az illető magánkönyvtárába.
Ha ezt valaki nem szeretné, akkor meg külön törölnie kellene jóváhagyás után a magánkönyvtárból az adott könyvet. Az miért jobb?
A profilodon az aktivitásaid között tudsz szűrni az általad feltett könyvekre, így keresni se nagyon kell, egy helyen megvannak. Meg ahogy imma is írta: megkapod a frissbe is, amikor jóvá lett hagyva.

G_Man989 423d

Wow ezt a szűrőt nem ismertem, köszi. :) Nem, úgy értettem hogy amikor felvettem a könyvet már akkor bepipálnám hogy hozzáadás a könyvtáramhoz, ha nekem az a a példány megvan (ha nincs akkor nem). Ha elfogadják ott is marad, ha elutasítják akkor törlődik.


3

Nem mindenki azért tölti fel a könyveket, mert megvan neki. Sokan éppen csak olvassák, vagy olvasni szeretnék. Azért kapsz értesítést a könyv elbírálásáról, hogy utána feltehesd oda, ahová szántad :)

G_Man989 108d

Én meg azokat töltöm fel ami meg van nekem. Akkor legalább egy checkbox lehetne a könyv adatlapon amit ha bejelölök, nekem magától bekerül a könyvtáramba. Vagy már eleve amikor felviszem, jóváhagyatlanul is hozzá tudjam adni a magánkönyvtárhoz. Bármelyik jobb a jelenlegi működésnél.