2
Spoiler mentes történet információk kérése egy adott könyvhöz

Néha felmerülnek bennem olyan kérdések egy-egy megvásárolandó vagy éppen ajándékba kapott/szánt könyvnél, amelyeket néha megválaszol a moly adatlap, a könyv idézetei vagy értekelései, de többször nem. Arra gondoltam lehetne egy olyan felület, ahol kérdéseket lehetne feltenni a könyvvel kapcsolatban, amikre a már elolvasók tudnak válaszolni. Természetesen spoiler mentesen. És ezek ott is maradhatnanak útmutatásként más kérdezőnek is. Pl: egy sorozat többedik része olvasható-e különálló részként vagy szorosan függ az előzménykötetektől? Vagy esetleg egy történet ifjúsági könyv létére milyen korú gyerekeknek adható nyugodt szívvel, van-e benne olyan elem amire érdemes figyelni? Vagy akár a fordítás mennyire változtatja meg az élvezhetőségét a könyvnek? Stb. Ezeket ugye cimkézéssel nehéz lenne jelölni.
Előre is köszönöm ha átgondolják a kérésem.

Vélemények


1

Egyébként az ilyet bátran írd ki karcként, és csatold hozzá a könyvet!

chhaya 332d

Ezzel a verzióval az a gond, hogy bizonyos zónák karcai automatikusan le vannak csatolva a könyvadatlapokról. Ha kiírja a kérdést a molyok segítsetekbe, az nem fog megjelenni a könyvnél, ergo ha később valakiben felvetődik ugyanaz a kérdés, ugyanúgy karcot kell írjon róla, mert a könyvadatlapon nem fogja megtalálni.

imma 332d

Az ilyenekről pedig érdemes üzenetet írni a Molynak, mert mi mindent felül tudunk ám bírálni :) Egyébként a Molyok segítsetek pont nem automatikusan rejtős zóna.