6
Írással megkezdett üzenetablak az "Üzenet küldése a könyv birtokosának"

Arra lenne jó, hogy lássa a friss user, hogy nem elég a linkre kattintani és rögvest a "küldés"-re nyomni, talán egy megkezdett szöveggel sejtethető, hogy folytatnia kéne valami értelmes közlendővel is azon kívül, hogy érdekli az eladó könyv. Pl. "Kedves Könyvbirtokos,..." A vaterán vagy a jófogáson létezik a megkezdett üzenet intézménye, abból egyértelmű, hogy szöveget kellene beírni a sikeres kapcsolatfelvételhez.

Vélemények


1

Most is megkezdett szöveg van benne, igaz nem pont az, amit javasolsz. Vagy pont ez a szöveg félrevezető szerinted, hogy ez így elég az újak szerint?


1

Nem tudom mire célzol most is létező megkezdett szöveg alatt. Az _Érdeklődés eladó/elcserelheto könyv iránt_ nem vezeti rá az érdeklődőt, hogy levelet kellene írnia, ehhez elég sok üres üzenetet kapok. Amit példaként hoztam (vatera), az pont ilyen lenne. Van egy vesszővel végzett ketszavas kezdemeny, amin látszik, hogy folytatni kellene. Egy üres üzenettel sokat kezdeni nem tudok, főleg ha el is adnám és cserélném is.
(szerk.: már látom, a könyvpéldány árára és linkjére céloztál; ez valóban ott van az üzenetablakban, de szóba se kerül, hogy oda amúgy üzenetet is lehetne írni. Hiába egyértelmű nekünk régi és közösségben is jelen lévő usereknek, sokan regisztrálnak csupán azért, mert a google kihozta találatnak az egyetlen szem eladó példányt, ami itt van a molyon, és regisztráció után rávetődnek az üzenet a könyv birtokosának linkre. Ettől azt hiszik, már megtettek mindent, én jövök. Csak ez így olyan, mint egy talált bankszámlaszám, sokat nem lehet vele kezdeni. Van egy ember, akit érdekel a könyvem? Hurrá, sok ilyen van, most már usernevet is tudok rendelni az egyikhez. És aztán gyakorlatilag én kezdjem el vele felvenni a kapcsolatot, onnan indulva, hogy azt sem tudom, venné vagy cserélné a könyvem. Szóval a példány linkjével megkezdett ablakban külön sorban jó lennie még lennie egy "Kedves/Tisztelt Eladó,"-nak is, hogy értse az érdeklődő, hogy minek van az ott az az ablak :))