6
S betűs szerkesztők ne tilthassanak molyokat

Azok a szerkesztők, akik kihívásokkal, könyvekkel... foglalkoznak (S betűsök), ne tilthassanak le egy molyt se, mivel ebben az esetben ez gátolja a kommunikációt.

Vélemények


3

Nem pontosan ez a szitu, de ez már régóta böki a csőröm: ha egy Merítés szerkesztő tilt téged, akkor a rovatában semmilyen hozzászólást nem tehetsz, még a mások karcai alatt sem. Holott azokat a tartalmakat nem ő hozta létre. Nem kívánom, hogy ne tilthasson, tiltson csak nyugodtan, de a Merítés rovat mások tartalmaiból áll össze, ők csak szerkesztik. Mégsem szólhatsz hozzá semmihez az adott rovatban. Nem mintha tűrhetetlenül kínozna a vágy, csak szerintem ez egy cseppet sem igazságos.

worsi 50d

Ha ez még aktuális, írj kérlek példával üzenetet a Molynak! Köszi!


0

Annyiban nem értek egyet, hogy elég sok szerkesztő van, ha x tilt téged, van másik, akivel lehet beszélni.
És ha azért tiltana valakit, hogy ne tudjon jelentkezni a kihívására? Vagy hogy ne szóljon hozzá a karcaihoz? Bevallom, elég sokszor kapunk indokolatlanul negatívat, és volt, hogy szívesebben tiltottam volna valakit, hogy ne is szóljon hozzám. Ez a funkció szerintem "jár" a szerkesztőknek is.

csgabi 135d

Ebben igazad van. Csak arra gondoltam, ha mondjuk pont egy olyan szerk. ír egy karchoz, akihez a karc írója nem tud reagálni, akkor kényelmetlen mindig új hsz.- nyitni, hogy kommunikálni lehessen.