-3
Molyos kitüntetés a sorozatoknak

Amikor egy sorozat lezárul, autómatikusan készüljön hozzá egy moly-os kitüntetés, akár egy listán bejelölős módon ahogy a nagyobb lélegzetvételű tematikus listáknál vagy az alkotós kitüntetéseknél.

Így elkerülhető lenne az a probléma, hogy a felhasználók által létrehozottak között vagy fut még egy élő kihívás vagy nem.

Így a felhasználói kihívások is kreatívabbak lehetnének annál, hogy olvasd el a .... sorozatot, ami elindult x éve, de az ember az utolsó hónapban esik be és így esélye sincs teljesíteni.

Vélemények


2

Hát... nem tudom, mennyire menne automatikusan, az x könyv y évben típusúak se mennek (én hoztam létre őket legutóbb). És nagyon sok sorozat van. Tényleg kellene mindegyikhez? Az olyanhoz is, amit nem olvas senki?

Ha meg lejár a kihívás, akkor létre lehet hozni újra. Ha annyira fontos, hogy az x sorozathoz is legyen kitüntetésed, akkor megvárhatod, amíg lejár és aztán az új futó kihívás ideje alatt olvasd el. (Ez saját véleményem, nem mint admin, hanem mint egy olyan felhasználó, aki nem érti, hogy minek mindenhez kitüntetés. :-))

Molymacska 155d

Szerintem az ötlet jó, de akkor lenne optimális, ha sorozat/könyv arányt is eltalálnánk. Mármint egy trilógiát nem olyan nehéz elolvasni, de mondjuk egy 15-20 kötetes sorozatot már annál inkább (és ebben az esetben én is támogatnám az automatikus moly kitüntetést).