20
Idézetek közötti keresés finomhangolása

A példa kedvéért: bűn témájú idézetet szeretnék Agatha Christie-től - így keresni jelenleg nincs mód. Vagy az összes A. C.-idézetet nyálazom végig, vagy azt a bő 21 000 idézetet, amelyet a "bűn" kulcsszóra találatként kihoz. Azt szeretném, ha idézet keresésekor lehetne szűkíteni szerzőre és kulcsszóra. Mint például az adott esetben: Agatha Christie + bűn.

(Technikailag talán úgy lehetne kivitelezni, hogy az alkotói adatlapon ne csak kedvencelés szerint vagy időrendben lehessen listázni az idézeteket, hanem kulcsszó szerint is lehessen keresni köztük. De ez már részletkérdés.)

Vélemények


5

Ez kibővíteném, hogy nem mindig szerződe keresnék, hanem van, amikor tudom a könyvet is, de olyan általános szövegre emlékszem csak, ami rengeteg könyvben is benne lehet. Szóval adott esetben: Tíz kicsi néger + bűn


3

És ugyanezt a funkciót a Saját idézetek lapra is! Jelenleg egyszerűen nem lehet az ember saját idézetei között keresni. Az időrendben listázás marginálisan hasznos lehet néha, a kedvencelés szerinti meg... őszintén, kit érdekel? Viszont ezen kívül semmit nem tudok kezdeni az idézeteimmel.


1

Talán oldalszámra szűrés sem lenne haszontalan. Sokszor vagyok úgy, hogy a kezemben a könyv, és görgethetnék lefelé, hogy megtudjam, az adott oldalról megvan e már az a könyvrészlet, amit bejegyezni gondolnék.