5
A profilban Személyes átvétel helyének (települések) megjelölése eladó / elcserélhető könyvekre vonatkozóan.

Az a probléma (amivel ma szembesültem), hogy az eladó könyv települését, (szerintem) az eladó profiljából (Lakhely?) veszi a rendszer. Ha azt ő nem adta meg, vagy nem láthatóra állította, akkor az eladó könyveit sem jeleníti meg a Piactér, ha csak a saját településedre szűrsz. Erre onnan jöttem rá, hogy egy eladó könyv példányt megnyitottam, amit a Piactér "Csak Miskolc" opciója nem jelenített meg, ám a könyv leírásában benne volt hogy személyes átvétel Miskolcon... Tehát a településre szűrés jelen állapotában majdnem hogy haszontalan... Erre a problémára kellene találni megoldást.
Javaslom, hogy a profilban lehessen megadni személyes átvételi településeket (TÖBBET IS!!!), esetleg megyét. Szerencsésebb lenne ha (Magyarország esetén) egy település adatbázisból dolgozna egy multi select lista, így elkerülhető a helyesírási hibákból, vagy elgépelésből adódó probléma.
Amennyiben ez a mező ki van töltve az eladó profiljában, amikor eladásra kínál egy könyvet, ezen települések automatikusan megjelennének az eladó könyv adatlapján, továbbá a Piactér település szűrője is ez alapján kellene hogy működjön.

Vélemények


1

Az működhet, hogy a beállításaidnál a "Személyes adatok" résznél beírod ezeket az infókat a "Megjegyzés az eladó/elcserélhető könyveimhez" részhez?

G_Man989 73d

Szia! Szerintem nem. Kivéve akkor, ha erre a mezőre valahogy rá tud kulcsolni a Piactér / adott település checkbox szűrője, és felismeri a "Megjegyzés az eladó/elcserélhető könyveimhez" textareában megadott szövegben levő helységneveket. Szerintem erre a célra egy külön, több elem kiválasztására alkalmas (Magyarország esetén) fix értékkészletből táplálkozó új mező lenne a leg alkalmasabb (pl.: Google keresőben / kulcsszó: "multiselect dropdown" / Képek fül).