6
Hangoskönyvek oldalszám jelölésének változtatása

Most ha hangoskönyvet hallgat a moly, akkor pro tagság esetén látható, hogy az oldalszám helyett ilyen esetben egy ~0-t mutat (mert hangoskönyv, emiatt nincs oldalszáma) DE emiatt a ~ miatt a végén az összes olvasás is ~xy oldalszámú könyv lesz, ami engem zavar, hiszen minden mást becsülettel vezetek, akkor legyen egy konkrét szám, ne pedig egy becsült szám.
Lehetne úgy változtatni hogy 1. vagy valami külön rendszer szerint legyen jelölve, hogy hangoskönyv, és ne számítson bele az olvasmánylistám oldalszám értékébe 2. ha nulla oldalszámú a könyv, akkor a nagy nulla legyen megjelölve, és ne bizonytalankodjon a moly, hogy most az tényleg nulla, vagy nem nulla.
Bár nem olyan nagyon fontos, engem nagyon tud zavarni ez az apróság is...

Vélemények


1

Abszolút egyetértek. Azt hittem, nem lett beküldve oldalszám, azért ~, szóval lelkesen küldözgettem a nagy nullákat hibajavításként. :D Esetleg lehetne olyan, hogy oldalszám mellett kiírja, hogy X óra-perc-másodpercet hallgattál (persze ekkor a kiadásokat meg kellene toldani a hosszal is).


1

Egyetértek! Azzal kiegészítve, hogy én pl annak örülnék a legjobban, ha a hangoskönyvnek is lenne oldalszám értéke, csak jelölve lenne valahogy, hogy hangoskönyv volt. Mondjuk. De valahogy lássam a hangoskönyv teljesítményemet is. :)


1

Megoldás, bár kicsit melós: az olvasási linknél menj a fogaskerékre, és az elolvasott oldalak számához írj nullát. Majd mentés. El is tűnik a hullámos vonal.
Egyébként a hangoskönyvhöz oldalszám elég nonszensz lenne. De valami egyéb jelölést hátha kitalálnak majd. :)