16
Ajándékozós eseménynél a résztvevők engedélyezése/tiltása funkció bevezetése

Vélemények


4

Szerintem igen is valahogy meg kell szűrni az ajándékozásokat, mert ahogy látom nagyon sok a "visszaélés". Egyre több az ajándékozás, és vannak akik úgy gondolják, hogy én kaptam ajándékot, de nekem nem kell adnom, és nincs semmi következménye.
Egy szervező had döntse el, hogy ki vehessen részt az eseményén. Persze lehetnek ebből konfliktusok, de nem hiszem, hogy aki ajándékozást szervez, az direkt xy-t letiltja valami kicsinyes bosszúból. Mindenkinek kellemetlen, ha nem kap ajándékot (mind a szervezőnek, mind a hoppon maradtnak).


2

Inkább úgy tudnám elképzelni, hogy "saját esemény" létrehozása, és pl. Te és a figyeltjeid / Te és a meghívottjaid látnák az eseményt.
Az úgy kissé visszás lenne, ha pl. egy nyilvánosnak látszó karácsonyi ajándékozós eseménynél a fél moly-közösség abba futna bele, hogy kösz, de te ne gyere ide. Remélem, érthető amire gondolok?


2

Továbbá ez a részvevők engedélyezése/tiltása nagyon szubjektív funkció, ami kellő magyarázat nélkül a közösség összetartozása ellen hat. Ha használsz egy közösségi felületet, ennél objektívebb kritériumok kellenének, természetesen elfogadom és támogatom, hogy egy eseményre ne jelentkezzen akárki.

Detty89 1689d

Természetesen nem szimpátia/ismerettség alapján lenne a kitiltás, hanem visszajelzések/tapasztalat alapján. Rengeteg ajándékozáson résztveszek sok más mollyal egyetemben, így már van elég tapasztalat a problémás molyokat illetően. Magyarázat is járna a kitiltás mellé.