168
Én és ... a sorozat/alkotó

Én és a könyv mintájára lehetne
1. én és a sorozat és
2. én és az alkotó oldal is

Vélemények


3

Javaslom még az "Én és az univerzum"-ot is.

BiRo 273d

Először eskü azt hittem, hogy ez egy sértés akart lenni, de mar értem... És amúgy jó ötlet.
Ha arra gondolsz, h pl.: Potter univerzum, vagy a Korongvilág univerzumában játszódó könyvek közti olvasásainkat válogatja ki, akkor zseniális, támogatom...

petamas 273d

Pontosan, az adott fikciós univerzumhoz (Korongvilág, Star Wars, Warhammer, Ismert Űr, stb.) kapcsolódó tartalmakra gondoltam. :)


2

Ha jól értem az ötletet, ezeken az oldalakon olyan aktivitások jelennének meg, amik nem egy-egy könyvvel, hanem a sorozattal vagy az alkotóval magával kapcsolatosak (pl. alkotóértékelés, vagy a sorozat kedvencelése).
Ehhez lehetne hozzáfűzni (csak egy listaként, minden egyéb sallang nélkül) hogy melyik könyveket olvastad az adott "kalapból".
A fentiekhez képest egy esetleges bővítési javaslat: a javasolt oldalak alján megjelenhetne egy "Részletek" v. "Bővebben" link, ami nem az adott sorozat vagy alkotó egészéhez kapcsoló aktivitásokat, hanem az oda tartozó összes, "Én és a könyv" tartalmat jeleníti meg, könyvek szerinti bontásban, de egy listába összefűzve.

petamas 273d

Én alapból úgy értelmeztem, hogy megjelennének azok a tartalmak is, amik közvetlenül az alkotóhoz kapcsolódnak, és azok is, amik az alkotó könyveihez kapcsolódnak. Mármint én leginkább arra használnám ezt a funkciót, hogy áttekintsem, hogy egy alkotó munkásságából mit olvasott már valamelyik másik moly. (Pl. ajándékozásnál, amikor eldöntöm, hogy mit kapjon a húzottam, akkor meg szoktam nézni, hogy vajon X szerző új kötete azért érdekli, mert imádta a korábbi műveit, vagy csak mostani keltette fel az érdeklődését.)


1

"Én és a szerző" annnnnnyira jó lenne!