-3
sorozatcímek

Esetleg lehetne a sorozatok címeit a könyv címe alá tördelni (akár több sorba is, több sorozat esetén)?

Vélemények


1

Vagy esetleg olyan módon megjeleníteni, mint az eredeti mű vagy a különböző címeken megjelenteket. (ezekre példa: http://moly.hu/konyvek/agatha-christie-nem-csalas-nem-amitas )

petamas 1112d

Ezt nem értem, mire gondolsz az alatt, hogy "olyan módon megjeleníteni"? Kicsivel, jóval lejjebb? Pont az a jó a sorozatokban, hogy azonnal látszik az adatlapon...

suwayyah 1112d

http://p.coldline.hu/2015/11/03/2022475-20151103-sBmqAy.png
Szerintem zsúfolt. Be kéne rakni egy entert a cím, és az első sorozatcím után, vagy legalább a cím után. Szimplán ennyi.
A másik hogy lehet h nem kell feltétlenül ekkora betűkkel írni, erre jó példa az eredeti mű és a különböző címeken is megjelent példája, az szerintem nagyon szépen meg lett oldva. Nem kértem, hogy tegyük lentebb. De alatta elfér (akár piciben is).

petamas 1112d

Az eredeti felvetést értettem, a megjegyzést nem. :) Jól értem, hogy kisebb betűkkel, de ugyanott fent gondoltad? Nem rossz ötlet az sem...

suwayyah 1112d

Elnézést, az én fejem is most hatszáz helyen van. Arra gondoltam, ha alákerül, akkor ez mondjuk, ha egy vagy netán két sor is, akkor egész jól letolja a többi elemet az adatlapon. Így ha nem lenne olyan nagy betű, könnyebben elférne alatta. Hm, mondjuk meg kéne néznem egy alcímes kötetet, az talán pont alatta van.