31
Jelenjen meg, ha egy általam rejtett felhasználó valamilyen saját tartalmam alá ír hozzászólást.

Nemrég adódott egy kisebb problémám abból, hogy egy általam rejtett tag hozta a teljesítését a kihívásomra, ám az nem jött fel a frissemben, így csak hetekkel később, véletlenül vettem észre. Úgy gondolom, jó lenne, ha a saját tartalmak alatti kommentekre (és a kukacolásokra) nem vonatkozna a rejtés.

Vélemények


2

Én mondjuk a rejtett felhasználókkal a saját tartalmam alatt (pl. karcok, olvasások) sem szeretnék találkozni... Nem lehetne esetleg a kihívásokra, eseményekre és egyéb fontos dolgokra korlátozni a megjelenést?

petamas 1053d

Melyik az a helyzet, amikor valaki annyira zavar, hogy még a saját tartalmaid alatt sem szeretnéd látni, viszont hagyni akarod, hogy kommenteljen alájuk? Mert különben a tiltás megoldja a problémát. (Én kifejezetten zavarónak tartom, hogy egy karcomra számomra láthatatlanul tud reagálni valaki, aki ráadásul idegesít is.)


1

Jó lenne, ha egy szerkesztő nem rejtene senkit. Munkaköri kötelessége úgymond, hogy kicsit többet tűrjön.

petamas 975d

1. Nem vagyok szerkesztő, csak segítő.
2. Nem gondolom, hogy a munkaköri kötelességeimhez tartozna, hogy mondjuk a sci-fi zónában olvassam annak a pár tagnak is a karcait, akik a számomra amúgy értékes többi karc mellett "szemetet" posztolnak. Az más kérdés, hogy mondjuk a Súgunk! zónában ez gondot okozhat; ez viszont egy másik ötlethez kapcsolódik, itt nem releváns.
3. Nem-csapattagokkal is előfordulhat, hogy rejtenek valakit, aki részt vesz egy kihívásukon. Ez az ötlet teljesen független az én feladataimtól.

NannyOgg 962d

Kicsit többet tűrök, de azért hagy rejtsem már a netről szedett cukikutyás meg "ettem ma egy hamburgert a Mekiben, wow" tartalmú karcokat. :) Én is felhasználó vagyok elsősorban, szeretném kihasználni a Moly funkcióit.


1

Ebbe én is belefutottam. Annyit még hozzátennék, hogy kapjak értesítést, ha a saját tartalmam alatt kommentel, ÉS ha más tartalma alatt bekukacolja a nevem, akkor is.

petamas 948d

Erről szerintem kapsz, de nem vagyok biztos benne. (A kukac erősebb, mint a rejtés, de asszem gyengébb, mint a tiltás.)