-14
Az értékeléseket lehessen aszerint listázni, hogy hány csillagosak (pl.: "Csak az 5, 1, stb. csillagos értékelések megjelenítése")

A szöveges értékelések közül a leghasznosabbnak azokat tartom, amelyekhez alacsony csillagos értékelés társul, mert ezekből derül ki a legjobban, hogy mik az adott könyv gyenge pontjai. Jó lenne egy olyan funkció, amely lehetővé tenné, hogy csak azokat a szöveges értékeléseket jelenítse meg, amelyeknek az írója egy bizonyos számú csillagot adott. (Az 5 csillagot adók gyakran csak néhány elismerő szót írnak, aki viszont 1-1,5 csillagot ad, az rendszerint meg is indokolja, hogy miért nem tetszett neki az adott könyv, milyen hibákat vélt benne felfedezni.)
Szóval szerintem a negatív értékelések mondanak el a legtöbbet egy könyvről, és szeretném, ha lehetne _csak_ ezeket megjeleníteni. Ahol nincs sok értékelés, ott még oké, végiggörgetem és csak a 3-nál kevesebb csillagosokat olvasom el, de több száz értékelést képtelenség végiggörgetni.

Megoldás alternatíva lehetne egy olyan gomb is, hogy "Csak a 3 csillagosnál kevesebb / csak a legalább 3,5 csillagos értékelések megjelenítése".

Vélemények


4

Van ilyen rámész az értékelésekre fent a könyvnél és ott a csillagozott értékelések, l van egy csúszka és ott tudod megnézni 0.5-től 5-ig

erasmus 1255d

Na jó, de kiválasztod a 0,5 értéket nincs szöveges értékelés... ok, választod az 1et nincs szöveges, választod a 1,5 nincs szöveges... Majd 2,5nél lesz szöveges értékelés, nem épp a legkényelmesebb.

balage 1254d

jaja, pont ezt akartam én is írni, hogy ez így nem túl kényelmes :)