-12
Figyeltek elérése

Lehet én vagyok az egyetlen, akinek megfordult a fejében, de szerintem a Profil menübe bele lehetne helyezni esetleg a Figyeltek listáját is, hogy ugyanolyan könnyű legyen elérni, mint a Kívánságlistát, a Könyveket, a Zónákat vagy bármi mást. Persze ezen erővel a Figyelteket is illene ott elhelyezni, de magamból kiindulva, én a Figyeltjeimnél inkább meg szoktam fordulni, mint az engem figyelőknél.

Vélemények


1

Magáról a Profilról egy kattintás csak, szóval bárhonnan elérhető két kattintással. Miért szoktad gyakran megnyitni a figyeltjeid listáját, mihez kell ez?

Először nem a Profilt hozza be a moly, ha belépek, illetőleg ahogy keresek az oldalon, más helyekre vetődök el. Tény, két kattintás sem nagy munka, nem is ez a bajom, mindössze furcsának tűnt, hogy gyakorlatilag minden ott van a listában, de ezek nem.
Ami a "kell" részét illeti, lehet csak nekem egyértelmű, de azért "kell", mert meg szeretném nézni a dolgaikat :) Értékelések, karcok, stb. Szeretek régiekre visszakeresni, újból elolvasni egyet-egyet. Ha esetleg valamit nem találok, de tudom, hogy az egyik figyeltem írt már karcot vele kapcsolatban, akkor egyszerűbb nála megkeresnem.
Nem mondtam, hogy ez életbe vágó, csak tettem egy javaslatot, ami eszembe jutott :)

petamas 906d

Félreértesz, nem támadni akartam, csak érdekel, hogy miért van rá szükséged, hátha tudok valami frappáns alternatívát. :) Én nagyon ritkán nyitom ki a figyeltjeimet, ezért nem értettem, te miért szeretnéd.

"Ha esetleg valamit nem találok, de tudom, hogy az egyik figyeltem írt már karcot vele kapcsolatban, akkor egyszerűbb nála megkeresnem."
Én ilyenkor nem a figyelteket szoktam listázni, hanem simán rákeresek az illetőre a keresővel, és akkor egy kattintásnyira ott van az adatlapja. Ez nem segít esetleg rajtad?